Την “κόβουν” και αυτή τη χαρά του Έλληνα – Προ των πυλών η απαγόρευση των πανηγυριών;

Κοινοποίηση:
1

Προάγγελος νέων περιοριστικών μέτρων από τους επόμενους μήνες;

 


Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα πανηγύρια, σύμφωνα μεδηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

«Τα ελεγκτικά κλιμάκια είναι κάθε μέρα στον δρόμο», τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι εάν διαπιστωθούν αυτές τις ημέρες παραβάσεις, το αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει περιοριστικά μέτρα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι όπου παρατηρείται συνωστισμός και δεν τηρούνται οι αποστάσεις, με αποτέλεσμα να εξελίσσονται σε εστίες διάδοσης του κορωνοϊού, θα επιβάλλονται κυρώσεις.
Ο κ. Παπαθανάσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανασταλούν τα πανηγύρια εάν δεν τηρούνται τα μέτρα και παραδέχτηκε πως είναι δύσκολος ο πλήρης έλεγχος της εφαρμογής τους.

Σχετικά με τη στήριξη των επιχειρήσεων παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την Κέρκυρα, ο οποίος είπε ότι θα υπάρξει πρόσθετη στήριξη στους επιχειρηματίες, αν χρειαστεί.

Εξειδικεύοντας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα επεξεργαστεί τα στοιχεία από τους τζίρους των επιχειρήσεων τον Ιούλιο για να δει τι επιπλέον μέτρα στήριξης θα λάβει.

Για τις μειώσεις ενοικίων σε εμπορικές επιχειρήσεις αλλά κι εργαζόμενους που δεν είναι σε αναστολή και έχουν εξαιρεθεί από το «πακέτο» μειώσεων Ιουλίου, ο κ. Παπαθανάσης παρέπεμψε στο υπουργείο Οικονομικών και σε αυτά που θα επεξεργαστεί η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.

Ανοικτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης άφησε και ο Σύψας
Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, υπάρχουν προτάσεις για την απαγόρευση των πανηγυριών στην Ελλάδα αργότερα το καλοκαίρι, υπό τον φόβο συνωστισμού, απευθύνοντας έκκληση για τήρηση των αποστάσεων.

«Φοβόμαστε τι θα γίνει στο τέλος του Ιουλίου», είπε ο ίδιος, κληθείς να σχολιάσει την επιδημιολογική καμπύλη στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τα μουσλήμια να πάνε να γαμηθούν
    Εδώ είναι παράνομοι και λαθραίοι και εισβολείς του ισλάμ
    Εδώ δεν θα μιλάνε πείτε τους θα κάτσουν λίγο και θα πάνε από κει που ρθαν άντε γαμώ τον το προφήτη τους τον παιδεραστή
    Άιντε στο Γεροδιάολο γαμώ το ισλάμ σας

  2. Όλα αυτά τα μέτρα είναι η επιβολή του Νόμου της Σαρία , και όχι μέτρα κατά ενός κορωνοιου…. Ας μην κάνουμε πια πως δεν το καταλαβαίνουμε.

  3. Αυτο ειναι το προβλημα, αν θα απαγορευτουν τα πανηγυρια;;;;;; Αφου ειμαστε, ουτως η αλλως, σαν λαος και σαν χωρα, για τα Πανηγυρια!!!!!!!!!

Leave a Response