Την ιδρώνει τη φανέλα ο Ευαγγελάτος! Άγριο ξεσάλωμα από το “φερέφωνο” κυβέρνησης και καθηγητάδων. Του… ξεφεύγει ότι έχει εκ των έσω πληροφόρηση και τρομοκρατεί τον κοσμάκη!

Κοινοποίηση:
Ευαγγελάτος

Κανονικά πρέπει να απαγορευτεί στις ευπαθείς ομάδες να βλέπουν το απογευματινό δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου. Ποιος Τσιόδρας, ποιος Χαρδαλιάς, ποιος Κούλης; Κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο όπως αυτός!

Πριν από λίγο κι ενώ είναι σε εξέλιξη στο Live news το θέμα του κορωνοϊού, ακούγεται ο παρουσιαστής να λέει εμφατικά: “Μαθαίνω ότι μέχρι τώρα, ο σημερινός απολογισμός θα είναι κοντά στα 3000 κρούσματα. θα είναι δηλαδή περισσότερα από χθες”. Έτσι έμαθε ο Ευαγγελάτος από τις αξιόπιστες πηγές του που όλοι γνωρίζουμε ή φανταζόμαστε ποιες είναι αφού, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, “θέλει η Τατιάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει”!

Ο Ευαγγελάτος, όμως, δεν χορταίνει εύκολα. Θέλει κι άλλο “αίμα” γι’ αυτό και, πάντα σύμφωνα με τις πηγές του, υπάρχουν φόβοι για μεγάλο αριθμό νεκρών. Πριν από μας για μας τα ξέρει ο Νίκος αυτά, που είναι σε απευθείας σύνδεση με όλο το κατεστημένο που έχει στηθεί στα ΜΜΕ με μπροστάρηδες τους καθηγητάδες της “επιτροπής των σοφών” του υπουργείου Υγείας, για να υπερασπίζονται όλοι μαζί και να φυτεύουν στα κεφάλια μας ως απολύτως σωστές τις κυβερνητικές επιλογές και τα μέτρα…

Ευαγγελάτος1Ευαγγελάτος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Εάν θα βγει ο τραμπ που θα βγει πρέπει λαμόγια του κέρατα να πάτε να κρυφτήτε τας βάθει της γης αλλιώς την βάψατε θα καταλήξετε σε καραβια φυλακες δεν εχετε ιδεα της σας περιμενει

    1. Καλα περιμενε εσενα να σε σωσει ο Τραμπ,τι νομιζεις οτι ειναι αυτος ρε; ο Ρομπεν τον Δασων; Δισεκατομυριουχος νεοφιλελευθερος μασονος εισαι,τα ιδια λεγατε και για τον Πουτιν καποτε αλλα μυαλο δεν βαλατε.

  2. Ενταξει τα φουσκωνουν λιγο τα ΜΜΕ ειναι λογικο…. περνουν ενα θεμα και το μεγενθυνουν….αμα περνουμε τα μετρα μασκα,οχι χερια σε μυτη και προσωπο, και δεν παμε σε παρτυ,συγκεντρωσεις,και επισκεψεις σε σπιτια μην φοβαστε τιποτα….. ειχε παραγινει το κακο τον αυγουστο αφησαν τα πραγματα πολλη μποσικα και εγιναν ολα αυτα ας προσεχανε…. το κακο ειναι οτι την πληρωνουμε ολοι μας για καποιους που διασκεδασανε.

  3. Ενταξει σιχαμενος γυμνοσαλιαγκας ειναι αλλα μια ζωη δουλευε σε ιδιωτικα καναλια , δεν τον ειχαμε στην Ερτ να τον πληρωνουμε απ την τσεπη μας οπως κατι αλλα μπουμπουκια!

  4. Σίχαμα….σίχαμα της κοινωνίας!! Από όπου και να το ποιάσεις το μείασμα αυτό λερώνεσαι.. Θα έρθει η ώρα του…
    Όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί και φάει τις ανάποδες του να τον δώ πόσο “άντρας είναι”

  5. Περιμένουμε καινούργιες ακτινογραφίες!!! Ξέρεις εσύ από αυτές τις ORIGINAL ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

  6. Ο καραγκιόζης ο εισαγγελάτος. Απορώ γιατί επιτρέπουμε σε τέτοια Σούργελα να μας τρομοκρατούν και να μας ελέγχουν με την διασπορά φόβου. Με τις πέτρες λοιπόν μπας και γλιτώσουμε….

  7. Ανρωπακια που έχουν μάθει στο εύκολο και αφθονο χρήμα και κάνουν τα πάντα για να το εξασφαλισουν. Ανάξιοι λόγου και σημασίας. Πάμε παρακάτω !!!

  8. Εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

  9. Ποιος βλέπει αυτον τον μ@λακα και το δελτίο του

  10. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΘΑΨΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!!

  11. Ο ΣΟΥΡΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ, ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΝΟΜΟΥ, ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ.

  12. Εχω τη μάνα μου 80 χρονών και βλέπει όλη μέρα τηλεόραση και ακούει ό,τι λένε στα δελτία.Να της εξηγώ με απλά λόγια ότι όλα είναι φτιαχτά, ότι ο ιός δε θερίζει περισσότερο , ότι δεν πεθαίνουν τόσοι όσοι λένε ,ότι φορτώνουν κρούσματα σε ήδη πάσχοντες απο αλλα νοσήματα αλλά…στο βρόντο.Την ίδια απάντηση παίρνω κάθε φορά, ”αφού το λέει η τηλεόραση ότι πεθαίνει τόσος κόσμος”.Θέλουν ή δε θέλουν σκότωμα τα βαλτά τσιράκια της Νέας Τάξης;

    1. Το ίδιο λένε όλοι οι γονείς….και οι δικοί μου κ της συζύγου μου που είναι γύρω στα εβδομήντα….τα ίδια ακριβώς λένε. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και πολύ περισσότερο το ποσό απίστευτα μεγάλα ψέματα μας ξεφουρνιζουν τόσο στον κορονοιο όσο κ σε άλλα θέματα…
      Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία των ηλικιωμένων όπως συζητούμε με φίλους γνωστούς και συναδέλφους…. Υπομονή και χαλαρότητα και προπαντώς καθημερινή η συχνή επανάληψη με ηρεμία για να μην νιώθουν τρόμο….και κλείσιμο τον χαφιέ Ευαγγελάτο κ τους λοιπούς όσο περισσότερο γίνεται.

      1. Εδώ τα πιστεύουν αρκετά άτομα κάτω των 50. Έχουμε χαθεί.

Comments are closed.