Την έκανε ρόμπα! Σκύλος ανακάλυψε το ερωτικό βοήθημα νοσηλεύτριας και έτρεχε με αυτό σε όλη την γειτονιά – Δείτε εικόνα

Κοινοποίηση:
1

Η νoσοκόμα Paula Ramsay φαίνεται πως δεν έκρυψε και τόσο καλά το ερωτικό βοήθημα που είχε, καθώς ο σκύλος της (Carlos) το ανακάλυψε.


Το γαλλικό μπουλντόγκ που έχει σπίτι της και αποφάσισε να αποκαλύψει το sex toy της πανέμορφης νοσηλεύτριας και να το επιδείξει σε όλη την γειτονιά, όπως παραδέχθηκε η ίδια σε ανάρτησή της.

Την ώρα λοιπόν που ήταν στην δουλειά, έλαβε μία φωτογραφία του σκυλιού από τον σύντροφό της, ο οποίος την πληροφορούσε πως ο Carlos έπαιζε με τον δονητή που της είχε πάρει.
Όλα καλά ως εδώ. Μέχρι που το συμπαθέστατο τετράποδο αποφάσισε να βγει με αυτό το… παιχνίδι στο στόμα και να αρχίσει να τρέχει στην γειτονιά.
Δείτε την εικόνα του από την φωτογραφία που ανέβασε η Paula Ramsay στο Twitter.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Ανήμπορος ο Εγγλέζος γκόμενος της το αγόρασε για κοινοπραξία, ο σκύλος τα έβλεπε και δεν άντεξε το πήρε για να το πετάξει.

 2. ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΟ

 3. ε ρε τι κανει ο κοσμος για μερικα likes…στημενο μπας και βγαλει κανενα φραγκο απο την τσατσά τον google

 4. Τη ξεφτίλα της τη δείχνει παγκοσμίως και καμαρώνει για αυτό και οι άλλοι ( πόρνες και λιγούρια ) της κάνουν και likes λες και πρόκειται για κάποιο κατόρθωμα… Κατάντια της κοινωνίας.

 5. Οι περισσότερες οργασμικές γυναίκες έχουν από ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι οργασμικές είπαμε. Όχι όλες………….Έτσι για να το τελειώνουμε το θέμα. Όσον αφορά αν έγινε ρεζίλι, θα μπορούσε να γίνει αν ήταν στα 1970- 1980. Τώρα στα 2020 δεν τρέχει μία. Αφού σε κάθε γειτονιά εκεί έχει και από ένα σεχ σοπ. Ξεπερασμένα είναι όλα αυτά για την εποχή μας. ……………

 6. Η απόλυτη ξεφτιλα της και έτσι το τερμάτισε είναι ότι το γυναικιδιο αυτό δεν είχε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ να εκθέσει στον πλανήτη αυτή τη φώτο που είναι και καλά αστειο. Η ξεφτιλισμενη

 7. Στους Ολυμπιακούς του 2004 δούλευα σε μεγάλο ξενοδοχείο στην είσοδο ασφάλεια, μαζί με τους μπάτσους που είχαν βάλει τα μηχανήματα σκάνερ κλπ, εκεί σκάναρες βαλίτσες κ φαινόταν τι ειχε μέσα επακριβως. Ήταν ένα όμορφο ζευγάρι που πέρασε κ στη βαλίτσα της γυναίκας είχε 2 δονητές και αυτή ντράπηκε πολυ… οκ αστείο είναι αλλά οχι ρεζίλι, Σήμερα όλες οι γυναίκες έχουν αφού υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό.

 8. ειναι ιδιο με το παιχνίδι που παίζει ο σκύλος του καρανικα

  1. Μπορεί να μην χωνεύω τον κου-ραδού-λη αλλά ομοφυλόφιλος δεν είναι! Μπορεί να τους έχει αγιοποιήσει, να τους βάζει στην κυβέρνηση, αλλά ο ίδιος δεν είναι! Σίγουρα ο σκύλος θα έπρεπε όχι να του το παραδώσει αλλά να του το βάλει στον κ@λ@ μόλις τον έβλεπε (για όσα μας έχει κάνει), αλλά τοιούτος δεν είναι!

 9. Δεν έγινε ρεζίλι. Είναι απλά μιά ευχάριστη χιουμοριστική κατάσταση για όλους.

Leave a Response