Τζούλια Αλεξανδράτου: Σοκ με την αλλαγή στην εμφάνισή της – Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
¡À≈Œ¡Õƒ—¡‘œ’ / œ ƒ«Ã«‘—«” Ã≈À…””¡Õ…ƒ«” ”‘«Õ ≈ ƒ«ÀŸ”« "–œ”≈…ƒŸÕ…¡ 2008"

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, και το δημοσίευσε στο Instagram. Το μήνυμά της για το «νέο σώμα» της.


Το γνωστό μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου, με μία ανάστησή της στο Instagram, ενημέρωσε τους followers της ότι έκανε αφαίρεση στήθους, δημοσιεύοντας, μάλιστα, την εικόνα του σώματός της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέλεξε να δείξει το νέο της εαυτό στους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της μέσα από τα stories της στο Instagram.
Το μοντέλο αποκάλυψ ότι αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους, χωρίς στην ανάρτησή της να αναφέρει εάν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας ή για κάποια αλλαγή που επιθυμούσε να κάνει.

Μιλώντας στη νεφημρίδα OnTime, πάντως, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναφέρει: «Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής.

Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους.

Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη.

Έκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό.

Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει», λέει η Τζούλια Αλεξανδράτου για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Θα μείνει με το σουξέ της στόχος είναι τα λεφτά έτσι μουπε ο μπαμπάς

  2. Ό,τι πιο βρωμερό έχει βγάλει η Ελλάδα μετά τον Κούλη Μιζοτάκη !!!!!!!

  3. Μπορεί να με νομίσετε για μαλάκα,αλλά πραγματικά πιστεύω πως αυτής της κοπέλας δέν της άξιζε αυτή η κατρακύλα.

  4. ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΠΙΛΗΜΑ

  5. Κρίμα γιατί ήταν πολύ ωραία γυναίκα πριν μπλέξει με τα σκατά.

  6. Όμορφο αλλά πολύ χαζό κορίτσι! Έβγαλε λίγα χρήματα και έγινε βούκινο σε όλη την Ελλάδα για να κερδίσουν λεφτά ο Σειρηνάκης και ο “μάνατζερ της πλάκας”….

  7. Η γυναίκα αυτή είναι σε πορνο-σάιτ. Κάποιος ανώμαλος θα τη συμβούλεψε να βγάλει το στήθος της επειδή είναι πολλοί οι ανώμαλοι που θέλουν να φαντάζονται ότι πηγαίνουν με ανήλικα κ με αυτό τον τρόπο θα βγάζει περισσότερα χρήματα. Αηδία κ εμετός.

Comments are closed.