Τζορτζ Φλόιντ: Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του – «Ο μπαμπάς άλλαξε τον κόσμο»

Κοινοποίηση:
gjkhkh

Ξεχειλίζει η οργή για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, με τη σύντροφο και την κόρη του να αναδεικνύουν το κενό που αφήνει πίσω του και την τραγωδία της άδικης απώλειάς του.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Intagram ο πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ Στίβεν Τζάκσον, η 6χρονη Τζιτζι χαμογελά περήφανα καθισμένη στους ώμους του και λέει «ο μπαμπάς άλλαξε τον κόσμο».

Ο Τζάκσον είναι από τους ανθρώπους που πρωτοστατούν στις διαμαρτυρίες μετά τη δολοφονία του φίλου του, όπως λέει, Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικό, την περασμένη εβδομάδα.

Σπαρακτική ήταν η και παρουσία της συντρόφου του δολοφονημένου Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στη Μινεάπολη. Με δάκρυα στα μάτια της η Ρόξι Ουάσινγκτον είπε για τον Φλόιντ ότι «δεν θα δει ποτέ την κόρη του να μεγαλώνει, να παίρνει πτυχίο από το πανεπιστήμιο. Δεν θα έχει την ευκαιρία να την συνοδεύσει στον γάμο της. Αν έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται τον πατέρα της δεν τον έχει πια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιος καλος ανθρωπος ρε παιδια, απο το 1998 μπαινοβγαινε στις φυλακες του Τεξας
    για χρηση ναρκωτικων και ενοπλες ληστειες. Πλαστο $20.00 έδωσε να παρει τσιγαρα
    και ηταν υπο επηρεια ναρκωτικων του βρηκανε και πλαστα $$$ επανω του. Αντισταση
    κατα της αρχής έκανε και να το αποτελεσμα του.Τώρα έγινε αγιος;

  2. O πατέρας της απλά πέθανε και κάποιοι χρησιμοποίησαν τον θάνατο του, αφορμή ψάχνανε, για να αλλάξει τον κόσμο ένα άτομο θα πρέπει να είναι ο ίδιος ο Χριστός. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη σε τίποτα. Δεν χάνει ευκαιρία ο Σόρος και η παρέα του να χρησιμοποιεί τέτοιες περιπτώσεις για να αμολάει τα τσιράκια του. Τα ίδια έγιναν και εδώ με τον Φύσσα, τον Ζακ Κωστόπουλο και τον Γρηγορόπουλο. Αρκετά με τους ψευτοήρωες, ήρωας είναι αυτός που θυσιάζεται για την πατρίδα του, για τους άλλους, με ανιδιοτέλεια, όχι κάποιος που τον σκότωσαν και τους βόλεψε στα σχέδια τους.

Comments are closed.