Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη συνέντευξη μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό -«Επέλεξα να επιβιώσω, θα το έκανα ξανά»

Κοινοποίηση:
γφρτφγ

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ παραχώρησε τη πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά.

Ο κινηματογραφικός αστέρας είναι ιδιαίτερα γνωστός για το ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel.

Ο ηθοποιός μιλά για το περιστατικό και την περιπετειώδη διαδικασία ανάρρωσής του.

Παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, μετά τις έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για το ιδιωτικό του μηχάνημα, το οποίο γλίστρησε στο χιόνι όταν το φρένο έκτακτης ανάγκης του δεν λειτούργησε. Τότε, ο άνδρας προσπάθησε να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του.

«Θα το έκανα ξανά»

«Θα το έκανα ξανά», είπε ο Ρένερ στην εκπομπή, ερωτηθείς πώς θα λειτουργούσε σήμερα σε ένα παρόμοιο συμβάν. «Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου» πρόσθεσε.

Στη συνέντευξη που θα προβληθεί σε τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, φαίνεται να δακρύζει καθώς αναφέρεται στον αντίκτυπο του ατυχήματος στην οικογένειά του. «Επέλεξα να επιβιώσω», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι σκέφτηκε: «Δεν πρόκειται να σκοτωθώ. Αποκλείεται».
Έσπασε 30 οστά

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόνο του όταν τον καταπλάκωσε το μηχανήμα, ωστόσο όπως είπε «ήταν ξύπνιος κάθε στιγμή του ατυχήματος».

Υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων του – συμπεριλαμβανομένων 30 σπασμένων οστών.

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του. Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός» ανέφερε ο ανιψιός του Ρένερ στο τρέιλερ του επερχόμενου αφιερώματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: