Τερίμ: «Χρωστάγαμε στους οπαδούς μας μία τέτοια νίκη»

Κοινοποίηση:
Φατίχ Τερίμ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη με σκορ 3-1 επί του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Φατίχ Τερίμ.
Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε στην μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του τους οποίου και συνεχάρη για τη νίκη, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός χρωστούσε μια τέτοια νίκη και στους οπαδούς του.
Τέλος ο Φατίχ Τερίμ, στάθηκε και στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του τριφυλλιού μετά το γκολ του Ποντένσε που έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:
Για το ξεκίνημα στα playoffs: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Δεχθήκαμε γκολ, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλα΄δεν είχαμε δώσει ευκαιρία μέχρι το γκολ. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι γρήγορα. Ηταν ένα παιχνίδι τακτικής. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν πολύ καλή μάχη στο γήπεδο, ότι δουλέψαμε το έδειξαν στο γήπεδο. Συγχαρητήρια ξανά. Ξεκινήσαμε καλά στα playoffs και θα συνεχίσουμε έτσι. Χρωστάγαμε στους οπαδούς μας μια τέτοια νίκη, θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και θα παίζουμε καλύτερα.»
Για την αντίδραση της ομάδας: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω πει στους παίκτες μου. Πρέπει να αντιδράμε και να δίνουμε μάχη. Εχω πει στους παίκτες μου όποιο κι αν είναι το σκορ πρέπει να αντιδράμε και να παίζουμε καλύτερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: