Τεράστιες ψηφιακές οθόνες για τη νέα Skoda Fabia

Κοινοποίηση:
3047957

Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο από την καμπίνα της τέταρτης γενιάς του supermini της γκάμας της. Το δεύτερο εξάμηνο θα ξεκινήσει το λανσάρισμα.

Η καινούρια Fabia θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα μέσα στον Μάιο, έχοντας αναβαθμιστεί σε όλα τα σημεία και κυρίως στο εσωτερικό. Όπως βλέπουμε, οι Τσέχοι τοποθέτησαν στο αυτοκίνητο το ταμπλό της μεγαλύτερης και φυσικά πιο ακριβής Octavia.

Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά σκαλιά πάνω, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα εξαιρετικά για τα δεδομένα της κατηγορίας, όπως και οι ψηφιακές υπηρεσίες. Στο κέντρο της κονσόλας δεσπόζει μια μεγάλη οθόνης αφής που φιλοξενεί όλες τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων και μπροστά από το τιμόνι ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Ολοκαίνουρια είναι και το τιμόνι με τις δύο ακτίνες, οι αεραγωγοί, οι διακοσμητικές πινελιές, ακόμη και οι χειρολαβές. Η Skoda κάνει λόγο για ένα από τα πιο ευρύχωρα και πρακτικά μικρά αυτοκίνητα. Φυσικά δεν λείπουν οι λύσεις «Simply Clever» με τις πολυάριθμες θήκες για αντικείμενα.

Όσον αφορά στους κινητήρες, δεν περιμένουμε εκπλήξεις, με τους γνωστούς TSI του ομίλου VW να βρίσκονται κάτω από το καπό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ειναι βλακεσ,,, γεμιζουν την καμπινα του οδηγου με φωτα και δεν ειναι σε θεση να δουν εξω στον δρομο,,, με συνεπεια να βαζουν μεγαλεσ σκαλεσ στα φωτα και να στραβωνουν τουσ απεναντι,,, ελεοσ καντε κατι,

Leave a Response