Τελωνείο Ευζώνων: Ένταση μεταξυ αγροτών-ΜΑΤ – «Έστησαν» τα τρακτέρ «για παν ενδεχόμενο» εν αναμονή της συνάντησης με Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
tt

Στο τελωνείο Ευζώνων βρέθηκαν αγρότες από το Κιλκίς με τα τρακτέρ τους, εν μέσω κινητοποιήσεων και εν αναμονή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη.

Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην άκρη του δρόμου, με σκοπό να παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι και τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό.

Αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, οι αγρότες σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του τελωνείου για τα φορτηγά που διέρχονται από εκεί

Οι αγρότες του Κιλκίς αναμένουν με αγωνία την έκβαση της συνάντησης προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του τελωνείου για τα φορτηγά που διέρχονται από εκεί.

Η Ελληνική Αστυνομία είχε στήσει φραγμούς με άνδρες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στο σημείο, ώστε να μην καταφέρουν οι αγρότες να προσεγγίσουν το τελωνείο.

Εκείνοι, παρ’ όλα αυτά, διήλθαν με τα τρακτέρ τους μέσα από τα χωράφια και ύστερα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, τους επετράπη να περάσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response