Τελικά δε γελούσαμε μόνο εμείς: Η σκηνή του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς» που γυρίστηκε 31 φορές επειδή έκλαιγαν από τα γέλια

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι, που μάλιστα ταυτίστηκε μαζί στη συλλογική μνήμη, δεν είναι άλλο από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη στη σειρά «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς».

Η χημεία των δύο ηθοποιών ήταν εμφανής σε κάθε σκηνή και γι’ αυτό ίσως δεν ήταν ποτέ αναγκαίο στους θεατές να βλέπουν τα πρόσωπα των υπόλοιπων ηθοποιών που πλαισίωναν τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν κάτι παραπάνω από αρκετοί.

Ποια είναι όμως η πιο αστεία σκηνή;

Η σειρά που αποτύπωνε με μεγάλη ακρίβεια τη ζωή των Ελλήνων των αρχών της δεκαετίας του 2000, μας έχει χαρίσει σκηνές που μας κάνουν να γελάμε κάθε φορά. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που το MEGA την προβάλει συχνά σε επανάληψη, κι ας έχει περάσει πάνω από μια 20ετία από την προβολή του τελευταίου της επεισοδίου.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν μόνο το κοινό που γελούσε με τις σκηνές που έγραφε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς». Μάλιστα, σε μια από αυτές, γελούσαν τόσο πολύ, που αναγκάστηκαν να τη γυρίσουν 31 φορές. Την αποκάλυψη έκαβε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στην ενότητα “Vintage Stories”.

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός είπε: «Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκτος απο γελιο(οσοι αντεχαν)επισης ο γελιος Αθεριδης,παιζει και να ηταν οι μονες φορες που ηταν ξεμεθυστος…η Κυπρια τον ειχε στην μπουκα…

Comments are closed.