Τα 3 ζώδια που είναι… διάσημα για το ένστικτό τους

Κοινοποίηση:
zodia_0

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ένα επιπρόσθετο «ραντάρ» ισχυρού βεληνεκούς που τους προειδοποιεί για ανθρώπους, καταστάσεις και κακοτοπιές.

Το ένστικτο δεν είναι αυτονόητο, λίγοι το έχουν και ακόμη λιγότεροι μπορούν να το εκμεταλλευθούν προς όφελός τους. Τα παρακάτω τρία ζώδια που γεννιούνται με αυτό, έχουν σίγουρα περισσότερες πιθανότητες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Το ένστικτό του είναι κάτι σα δεύτερος εγκέφαλος που βρίσκεται σε μόνιμη λειτουργία. Μπορεί να «διαβάζει» τους ανθρώπους και να καταλαβαίνει τις πραγματικές τους προθέσεις. H δική του σκληρότητα όμως είναι εκείνη που τον κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό με τις νέες γνωριμίες. Ανιχνεύει επίσης, στο λεπτό τις ψεύτικες φιλίες και γενικότερα τους «ψεύτικους» ανθρώπους που ενδέχεται να τον περιβάλλουν. Βασικά είναι σα ζωντανός ανιχνευτής ψέματος.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όταν μπορέσει να διαλογιστεί και να εστιάσει σε μία κατάσταση, το ένστικτό του λειτουργεί άψογα. Χρειάζεται σκέψη, αλλά μέσω αυτής πάντα εντοπίζει τη σωστή απόφαση και καταλήγει σε αυτήν. Συχνά έχει στο μυαλό του ότι πρέπει να κάτσει να σκεφτεί και το επόμενο πρωί όταν ξυπνήσει του έρχεται η επιφοίτηση. Παρόλα αυτά, δεν εκμεταλλεύεται πάντα τη διαίσθησή του και είναι σα να βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι τρομερά διαισθητικός, τύπος του «πνεύματος» και της διανόησης. Είναι πάντα πολύ στοχαστικός και σκεπτικός, έχει την αίσθηση ότι συνδέεται πνευματικά με όλους τους ανθρώπους που συναντά στη ζωή του. Ως ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος, ακολουθεί ό,τι του λέει καρδιά του και στην προκειμένη περίπτωση από εκεί ακριβώς πηγάζει το έντονο ένστικτό του. Η μεγάλη του καρδιά είναι και η δύναμή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.