Τα φαβορί της Premier League και οι υποψήφιοι πρώτοι σκόρερ

Κοινοποίηση:
ΠΡΕΜΙΕΡ

  • Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει από τώρα ειδικά στοιχήματα για το νέο αγγλικό πρωτάθλημα

 

 

Η Premier League ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος. Την Παρασκευή 5 Αυγούστου γίνεται η σέντρα με το παιχνίδι Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ.

Απομένει ενάμιση μήνας για την πρεμιέρα αλλά οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν από τώρα να ποντάρουν σε όλα τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες του νέου αγγλικού πρωταθλήματος, το οποίο πέρσι κρίθηκε στο νήμα. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τον τίτλο με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τη Λίβερπουλ.

Θα καταφέρει να διατηρήσει και εφέτος τα σκήπτρα ή θα επιστρέψει στην κορυφή η Λίβερπουλ; Μπορεί να κάνει την έκπληξη κάποια από τις άλλες ομάδες που συνήθως πρωταγωνιστούν;

 

Μάχη ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ

 

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικό στοίχημα για τον νικητή της Premier League. Πρώτο φαβορί για να κατακτήσει ξανά τον τίτλο είναι η Μάντσεστερ Σίτι και δεύτερο η Λίβερπουλ. Τις ακολουθούν η Τσέλσι, η Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ ενώ έβδομη στη σχετική κατάταξη είναι η Νιούκαστλ.

Ειδικό στοίχημα προσφέρεται από τώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και για τον πρώτο σκόρερ της Premier League. Φαβορί είναι ένας παίκτης που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εφέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, τον οποίο απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι από την Ντόρτμουντ.

Δεύτερο φαβορί είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ και τρίτο ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ και ο Ντάργουιν Νούνιες, το νέο απόκτημα της Λίβερπουλ από την Μπενφίκα.

 

Ειδικά στοιχήματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο

 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόλο, το οποίο ξεκίνησε στην Ουγγαρία με τη συμμετοχή των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών.

Χτες οι Γυναίκες έδωσαν το πρώτο παιχνίδι τους στον όμιλο με την Ταϊλάνδη και αύριο (19:00) αντιμετωπίζουν την Ισπανία. Απόψε (20:30) ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους οι Άνδρες κόντρα στην Κροατία.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια των Εθνικών μας Ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο.

Προσφέρονται και μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον νικητή της διοργάνωσης και τους νικητές των ομίλων.

Στους Άνδρες η Ελλάδα είναι 5ο φαβορί, μαζί με την Ιταλία και μετά την Ισπανία, την Ουγγαρία, τη Σερβία και την Κροατία. 

Στις Γυναίκες η Εθνική Ομάδα είναι 3ο φαβορί, μαζί με την Ολλανδία και πίσω από τις ΗΠΑ και την Ισπανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: