Τα τρία πιο σημαντικά πρωτότυπα αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν ποτέ

Κοινοποίηση:
90

Μερικά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ και πουθενά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το autocar.uk έκανε έναν απολογισμό για τα πιο ενδιαφέροντα και επιδραστικά concept cars που δημιουργήθηκαν ποτέ. Δείτε παρακάτω τα top 3:

ds

DS E-Tense (2016)

Μέχρι τότε, η DS μας έφερνε κυρίως συμβατικά Citroëns, αλλά αυτό το πλήρως ηλεκτρικό concept που έκανε το ντεμπούτο του στο σαλόνι της Γενεύης το 2016 απέδειξε τι μπορούσε να κάνει η PSA.

Θυμίζοντας υπεραυτοκίνητο με κινητήρα στην μέση, το πολυτελές κουπέ των 400 ίππων ήταν «το αυτοκίνητο της έκθεσης» για πολλούς – επομένως είναι κρίμα που δεν υπήρξαν σχέδια για παραγωγή.

vw

Volkswagen ID.3 (2016)

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτό το αυτοκίνητο, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα δείτε πολλά από αυτά στο μέλλον. Αυτό το concept παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού μαζί με μια σειρά μικρών αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen. Μέχρι στιγμής, είναι αρκετά ριζοσπαστικό.

Η διαφορά είναι ότι το αυτοκίνητο υπόσχεται αυτονομία έως και 340 μίλια (547 χλμ) και τιμή πώλησης που ξεκινά από 25.000 £ – λίγο πολύ αυτό που θα πληρώσετε για ένα συμβατικό Golf υψηλής τεχνολογίας σήμερα.

90

Lagonda All-Terrain Concept (2019)

Αποδίδουμε τα εύσημα γι’ αυτό το αυτοκίνητο στην Aston Martin, για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσει τις προσωπικές μεταφορές. Αντί για αυτοκίνητο, επιδιώκει να προσφέρει μια ταξιδιωτική εμπειρία με κάτι σαν ιδιωτικό τζετ, μεταφέροντας σιωπηλά τους επιβάτες από το ένα μέρος στο άλλο, αγνοώντας τον έξω κόσμο και την περιστασιακή του κούραση.

Η πλήρως ηλεκτρική έκδοση υπόσχεται αυτονομία 400 μιλίων (643 χλμ), με χρόνο ασύρματης ταχείας επαναφόρτισης μόλις 15 λεπτών!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: