“Τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί”! – Κινητοποίηση από γονείς και μαθητές στη Νίκαια για τα σχολικά γεύματα

Κοινοποίηση:
sxoleio-2

Μπορεί ο κ. Γιαννίτσης επί 20 χρόνια να έχει λάβει την “εργολαβία” για τα σχολικά γεύματα στον Νομό Φθιώτιδας, όμως φαίνεται πως στη Νίκαια δεν υπάρχει κανένας που να έχει κομματικές σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία για να αναλάβει τα σχολεία του Δήμου.

Έτσι, οι γονείς και οι μαθητές δημοτικών σχολείων της Νίκαιας προχωρούν σε κινητοποίηση τη Δευτέρα προκειμένου να διεκδικήσουν τα σχολικά γεύματα που δικαιούνται.

Όπως μάς αναφέρει ο πρόεδρος του 26ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας “η κινητοποίηση θα γίνει στις 18:30 στην πλατεία Κουμπάκη (πρώην Σπάθα).
Σε αυτό τον αγώνα σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, μόνο ενωμένοι και όλοι μαζί οι γονείς μπορούμε να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε τα σχολικά γεύματα που δικαιούνται τα παιδιά μας! Δεν είμαστε η Εκάλη της Νίκαιας, όπως μας αποκαλούν. Παλεύουμε καθημερινά με την ακρίβεια και με τους σταθερούς μισθούς όπως και οι γονείς των υπολοίπων παιδιών. Δε δεχόμαστε τον διαχωρισμό των παιδιών μας!!!!!
Σε αυτή την κινητοποίηση πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! Να δουν ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι!” και συμπληρώνει:

“ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ !!!!! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ !”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βλέπω σύντομα να καίγεται και άλλο εργοστάσιο μακαρονάδας με κιμά.

  2. Πάλι καλά. Θα μπορούσαν να ζητήσουν σπίτι και αυτοκίνητο τσάμπα. Βρε ουστ κοπρίτες. Άντε δουλέψτε ρε. Όλα τα μαγαζιά ζητούν υπαλλήλους και δεν βρίσκουν.

  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Comments are closed.