«Τα παίρνει» χοντρά η… «Φρύδια Κάλο» στο GNTM! – «Τρώει» ακόμα και την Καγιά!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM, αφού έχει καταφέρει σχεδόν να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον γύρω από το reality μόδας!

Το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλία, έχει γίνει αποδέκτης πληθώρας σχολίων για την προφορά της ή τα φρύδια της, με τον τίτλο για το «κορυφαίο» σχόλιο να πηγαίνει στο Λάκη Γαβαλά, που την αποκάλεσε «Φρύδια Κάλο»!

Όπως είναι γνωστό, η Σοφία Χατζηπαντελή άφησε πίσω της μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό για να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, και φυσικά αυτό δεν έγινε… με το αζημίωτο!

Σύμφωνα με όσα έρχονται «στο φως», προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του reality μόδας, η Σοφία Χατζηπαντελή έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο, γεγονός ενδεικτικό για τις απολαβές της σήμερα!

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο σταθμός της προσφέρει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα από την Βίκυ Καγιά, και αποδίδουν εκεί το γεγονός ότι βρίσκεται στο GNTM ως guest κριτής και όχι ως μόνιμη, καθώς ο σταθμός δε θα μπορούσε να καλύψει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις οικονομικές της απαιτήσεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Για να είναι έτσι τα φρύδια της, φαντάζομαι πως θα είναι το μουνι της.

  2. αχαχαχαχα πληρώνουν καλά στα τσίρκα της Ευρώπης…!! και σε αυτή τη χώρα να πιστεύετε τα μισά από όσα ακούτε… άντε εδώ η άλλη έλεγε ότι είναι υπάλληλος της NASA και τη βραβεύανε…

  3. του Μητσοτάκη η γκόμενά είναι

  4. Αντε και του χρονου να βαλουν καμια με μουσια σαν τη Χαρναμ Καουρ.

  5. σκατοφατσα για να τρωνε τα μωρα το φαι τους

  6. Ένα εριστικό κακομαθημένο με απόψεις δήθεν προχώ που το βάλανε πιάσουν νούμερα!

  7. – Αχιλλέα !!!!! Αχιλλέα τρέξε !!!!!! Δραπέτευσε το τέρας ……. – Τέρας !!!!!! Τέρας έλα ΄δω !!!!! Έλα ΄δω είπα….Τέρας σου μιλάω !!!!!!!

  8. 1.500.000 λίρες απολαβές. Και τρία από μένα στη Σοφία του κυρ Παντελή που έχει κάλο στο μυαλό, βάλτε τον γκοτζίλα να την γαμήσει να ξεμπερδέψουμε με δαύτην, άει σιχτίρ.

  9. αφησε καριερα στο εξωτερικο? ουτε σε διαφημιση για αζαξ για τα τζαμια δεν θα την εβαζα

Comments are closed.