«Τα παίρνεις από Μητσοτάκη και Πέτσα»! Ο Φουρθιώτης έβαλε χειροπέδες στην Αυλωνίτου! Απίστευτο”μαλλιοτράβηγμα” στον αέρα της εκπομπής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
11111_0

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό… Τον Φουρθιώτη να βάζει χειροπέδες στην Ελένη Αυλωνίτου!


Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στον σταθμό “Epsilon” για να συμμετάσχει στις “ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE” του Μένιου Φουρθιώτη. Το θέμα ήταν “η πανδημία της COVID-19” και μαζί στο στούντιο ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας. Όλοι μέσω skype και με τη Νανά Παλαιτσάκη στο στούντιο να διαχειρίζεται ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυλωνίτου, αλβανίτισσα, όπως πολλές Ζαίες, άλλες σλάβες, άλλες τουρκοβουλγάρες, άλλες τουρκάλες, άλλες αλβανέζες…

  2. Πιο εμετικό σκουπίδι από την Αυλωνίτου στην πολιτική δεν πέρασε ούτε θα περάσει από αυτή την χώρα. Είναι ντροπή μας . Οσο για τον Φουρθιώτη μπορεί να του επισύρουν διάφορα – μάλλον δικαιολογημένα, αλλά καμμιά φορά τους τα λέει έξω από τα δόντια και αυτό τον κάνει δυσάρεστο στους συνομιλητές του.

  3. Ρε που φτάσαμε.
    Πολιτικά κοράκια να τρέχουν στην εκπομπή του Φουρθιώτη και να τον παρακαλάνε να τους δώσει παράθυρο.
    Εμετός και που τα διαβάζεις.Όχι και να τα δεις.

  4. Εκει που πιστευα οτι τα ειδα ολα…σκαει αυτο… Κλαμα!!!!

  5. Η ΓΚΑΒΛΩΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΠΙΝΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΠΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑΡΑ Ο ΜΕΝΙΟΣ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΘΙΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΕΚΕΙ ΔΙΕΠΡΕΨΕ. ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΒΑΛΗΜΑΤΑ

Comments are closed.