Τα «μασάει» τώρα ο Παπαχριστόπουλος – Φιλί ζωής σε Καμμένο

Κοινοποίηση:
Papaxristopoulos

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, φαίνεται ότι το… ξανασκέφτηκε να παραδώσει την έδρα του και τώρα θέλει να δώσει παράταση ζωής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ενώ τις προηγούμενες μέρες δήλωνε πως θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα φαίνεται ότι μεταθέτει την παραίτησή του για μετά την ψήφιση και του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Έτσι, δίνει διορία στους ΑΝΕΛ ώστε να οργανώσουν τις κινήσεις τους.

Το ότι άλλαξε τόσο γρήγορα γνώμη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προκάλεσε αίσθηση στη Βουλή, όταν έγινε γνωστό.

Από χθες ο Πάνος Καμμένος απείλησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση ότι κάνουν πραξικόπημα για να τον αφήσουν αρχηγό χωρίς (κοινοβουλευτικό) κόμμα.

«Ίσως μιλάω για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ γιατί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Βούτσης επεξεργάζονται τη διάλυση του κόμματος, όπως έγινε με το Ποτάμι», είπε από το βήμα της βουλής. Άρχισε μάλιστα και τις έμμεσες απειλές για αποκαλύψεις, αφού κατήγγειλε ότι το περιβάλλον του πρωθυπουργού κάνει παρεμβάσεις στηνΔικαιοσύνη για την υπόθεση Novartis. Οι καταγγελίες αυτές προκάλεσαν αντίδραση στη ΝΔ, η οποία ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response