Τα λεφτά στην Μύκονο πάνε….στον Τουρκαλά Νουσρέτ! Θα ζαλιστείτε μόλις μάθετε τι τζίρο έκανε το εστιατόριο του

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο ποσό! Θα τρίβετε τα μάτια σας!


Ζαλίζει το ποσό του τζίρου που έκανε το εστιατόριο του διάσημου Τούρκου Νουσρέτ, στη Μύκονο. Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύφθηκε το ποσό μαμούθ! Κάθεστε;

Μέσα σε τρεις μήνες το εστιατόριο έκανε τζίρο 11.312.500 ευρώ! Αναλυτικότερα, σε χαρτί που έφτασε στην εκπομπή, σημειώνονται τα εξής:
45. 250 κουβέρ Χ 250 ευρώ (το άτομο) = 11.312.500 ευρώ τζίρος!

Θυμίζουμε πως οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν βάλει λουκέτο τον περασμένο Ιούνιο στο εστιατόριο Nusret, για 48 ώρες, καθώς από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως πήγε και ο ίδιος για φαγητό στο συγκεκριμένο εστιατόριο και πως η παρέα των τεσσάρων ατόμων έκανε λογαριασμό που άγγιξε τα 700 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Υπάρχουν ζώα που δίνουν τα λεφτά τους στον βρωμιάρη δήθεν σεφ ;

  2. Ο λιανκας σε νοιάζει εσένα πυροβόλο σαμπως είναι ο μόνος Έλληνας που πάει σε τέτοια μέρη. Ο λιανκας είναι μια χαρά, τον Τουρκάλα γροθο αλατενιο τι τον έχουν είν’ το θέμα

  3. Λιαγκα είσαι μεγααααλο νούμερο…

  4. Σα Μεξικανος βαρωνος της κοκας ειναι

  5. Τα λεφτά στη Μύκονο είναι. Ξέρει η Μύκονος τι θα πει κρίση; Η Μύκονος είναι ένα ανεξάρτητο κρατίδιο της ελληνικής επικράτειας.

  6. Τα ‘κονομαει ο τουρκος αλλα…φαντασου και τι ενοικιο πληρωνει το μηνα στον Μυκονιατη…

    1. σίγουρα όχι αρκετά ακριβά σαν μυκονο η ιδέα μου αν έκανε 2 συμβόλαιο ναι

  7. Περισσότερο με τσαντίζει η τηλεπερσόνα του τίποτα (!)Λιάγκας που μπορεί και πάει σε τέτοιο εστιατόριο παρά η φοροδιαφυγή του Τούρκου που για να την “πετύχει”γύρευε πόσους αρμοδίους..λαδώνει!

    1. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΥΠΟΥ PRINCIPOTE ΜΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

      1. Λες για το μαγαζί που είχε προστάτη τον Κουρουμπλή

Comments are closed.