Τα καυτά SMS πρόδωσαν τον έρωτα ηγούμενου, με την ερωμένη αντιδήμαρχο και το σύζυγο – δικηγόρο

Κοινοποίηση:
shutterstock_1100708789.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εκκλησία βρίσκεται αντιμέτωποι με ροζ ιστορίες! Το σκάνδαλο που έχει προκληθεί σε μεγάλο μοναστήρι της χώρας, δεν απασχολεί μόνο την Ιεραρχία της Ελλάδας, αλλά και το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως που παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις αφού είναι απόλυτα ενημερωμένο.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές μας, η υπόθεση αφορά σε ένα από τα πιο οικονομικά εύρωστα μοναστήρια της πατρίδας μας.

Ο οικείος Μητροπολίτης έχει πολύ στενή σχέση με τον ηγούμενο γεγονός που τον «τυφλώνει» και δεν μπορεί να δει την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ασφαλείς πηγές, ο εκλεκτός του Μητροπολίτη φέρεται να είναι και ολίγον τι μπερμπάντης (κοινώς γυναικάς), ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και με οικονομικά σκάνδαλα!

Φήμες δε, αναφέρουν ότι κυκλοφορούν στην περιοχή διαχυτικοί διάλογοι μέσω γραπτών μηνυμάτων, με εκλεκτό μέλος και διακεκριμένο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας και εκκλησίας, γένους θηλυκού! Η κυρία είναι αντιδήμαρχος και ο σύζυγος δικηγόρος!

«Μωρό μου» τον ανεβάζει, «μωρό μου» την κατεβάζει, καθώς ως γνωστό ο έρως χρόνια δεν κοιτά και όρια δεν έχει! Σύμφωνα με όσα μας λένε ο ηγούμενος είναι κύριος στις πληρωμές του κάθε μήνα στον οικείο μητροπολίτη αλλά και στο πατριαρχείο και κατά συνέπεια δεν έχει να φοβάται τίποτα.

ΠΗΓΗ: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.