Τα κατάφεραν οι αφορισμένοι! Μας κλέβουν τα Χριστούγεννα και εμείς τους κοιτάμε – Τα τζαμιά όμως ούτε που το σκέφτονται να τα κλείσουν!

Κοινοποίηση:
χριστουγεννα

Θα προστεθεί ένας ακόμα κωδικός που θα στέλνουν οι πολίτες στο 13033 με βάση τον οποίο θα τους επιτραπεί να πηγαίνουν για Χριστουγεννιάτικα ψώνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες η άρση περιορισμών για τα καταστήματα εποχικών ειδών αλλά και τα πολυκαταστήματα τοποθετείται προς τη 14η Δεκεμβρίου. Στο Μαξίμου εξετάζεται το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένας ακόμα κωδικός, να στέλνουν οι πολίτες sms με κωδικό 7 όπου θα επιτρέπεται η μετακίνηση τους σε κάποιο κατάστημα του λιανεμπορίου.
Παραμονή και ανήμερα, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, εξετάζεται να γίνονται μετακινήσεις με SMS αλλά και να υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας από νωρίς το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα επιτραπεί η κυκλοφορία από νομό σε νομό.

Ο περιορισμός των συναθροίσεων εννέα ατόμων θα παραμείνει ενώ δεν θα γίνουν ρεβεγιόν σε καταστήματα και ξενοδοχεία.

Συγκεκριμένα, στις απαγορεύσεις που θα ισχύσουν από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι την 1η Ιανουαρίου, περιλαμβάνονται:
Aπαγόρευση κυκλοφορίας από νομό σε νομό
Απαγόρευση μετάβασης στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας
Απαγόρευση συνάθροισης άνω των 9 ατόμων
Κλειστές οι αίθουσες ξενοδοχείων για ρεβεγιόν σε χειμερινά θέρετρα
Κλειστά όλα τα χιονοδρομικά κέντρα
Και ίσως απαγόρευση της κυκλοφορίας από το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μέχρι το πρωί της επομένης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αδράξτε της ευκαιρίας, όσοι έχετε καταστήματα τώρα που θ’ ανοίξουν και κάντε συμβούλια με τους συλλόγους να μην ξανακλείσουν μετά τις γιορτές.Κάθε μέρα όλα ανοιχτά.Πόσες χιλιάδες αστυνομικούς θα ξαμολείσει έξω να τα κλείσει;Οι μαγαζάτορες είναι περισσότεροι.Πόσους θα μαζέψουν μέσα, όλους;;πού θα τους χωρέσει;Ελάτε να πάρουμε τη ζωή μας ΤΩΡΑ πισω.Ετσι και μπει και ο Γενάρης μαντρωμένοι πάλι, βάλτε το κεφάλι κάτω και γραμμή για εμβόλιο.

Leave a Response