Τα δύσκολα μαθητικά χρόνια του βασιλιά Καρόλου: Το άγριο bullying και το ξύλο που έτρωγε [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
young-prince-charles-1493412613-2048x1024

Ένας συμμαθητής του βασιλιά Καρόλου Γ’ θυμήθηκε ότι ο νέος μονάρχης ενώ ήταν στο οικοτροφείο είχε πέσει θύμα άγριου μπούλινγκ από άλλα παιδιά που φοιτούσαν μαζί του. Το συμβάν είχε σημειωθεί στο Gordonstoun στο Έλγιν της Σκωτίας.

Ήταν αρκετά σκληρό. Υπέστη βαρύ εκφοβισμό και πολύ απομονωμένος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Johnny Stonborough μιλώντας  στη Susana Reid και τον Ben Shephard στο Good Morning Britain, το πρωί της Δευτέρας.

«Τον λυπηθήκαμε πολύ ακόμα και εκείνη την εποχή, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ακόμη και το να προσπαθούσες να γίνεις φίλος μαζί του αυτό σήμαινε ότι δεχόσουν εκφοβισμό επειδή ήσουν ένας από τους φίλους του Βασιλιά. Ήταν ένα αρκετά σκληρό περιβάλλον», συμπλήρωσε. Με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο αλλά για μερικά χρόνια ήμασταν στην ίδια τάξη.

Συνήθως τα περιστατικά μπούλινγκ σημειώνονταν στο γήπεδο ράγκμπι. Υπήρχαν παιδιά που έλεγαν ότι «θα κάνουν τον πρίγκιπα Κάρολο, θα τον χτυπούσαν στο σκραμπ, θα του τραβούσαν τα αυτιά και θα τον χτυπούσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «δεν ήταν το μόνο αγόρι που έπεφτε θύμα μπούλιγνκ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: