Τα γήπεδα μπάσκετ των Σεπολίων μεταμορφώνονται προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Κοινοποίηση:
ΦΩΤΟ-Γηπεδα-1

Νέο τερέν, ασφαλής εξοπλισμός και ένα εμβληματικό γκράφιτι του “Greek Freak”
Το Αθλητικό Κέντρο Σεπολίων του Δήμου Αθηναίων, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άρχισε να γράφει τις πρώτες σελίδες της μπασκετικής ιστορίας του με τον «Τρίτωνα Σεπολίων», αποκτά ξανά ζωή.

Την ώρα που ο «Greek Freak», με σκληρή δουλειά, επιμονή και όραμα, κάνει το όνειρο του πραγματικότητα φτάνοντας στην κορυφή του ΝΒΑ, ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου (ΟΠΑΝΔΑ), με την συνεργασία και την στήριξη της Disney, «μεταμορφώνουν» τα δύο γήπεδα των Σεπολίων, στα οποία πρόσφατα φιλοξενήθηκαν και τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας με θέμα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του σούπερ σταρ.

 

sepolia-arthro
Παιδικη-Χαρα-1

 

Τα παλιά γήπεδα με τις τέσσερις μπασκέτες και το τσιμεντένιο παρκέ, στο οποίο ο Έλληνας μπασκετμπολίστας έβαλε τα πρώτα του καλάθια, ανακαινίζονται ριζικά. Αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλες υποδομές, ώστε να εμπνεύσουν κι άλλους νέους να πιστέψουν στο όνειρο τους, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Γιάννης.

Στα δύο γήπεδα μπάσκετ των Σεπολίων, ελέγχθηκαν και συντηρήθηκαν οι τέσσερις μπασκέτες αλλά και ο περιβάλλων χώρος τους, τοποθετήθηκε νέο ασφαλές τερέν με διαγραμμίσεις, αντικαταστάθηκε η περίφραξη, ενώ ο street artist same84 επιστρέφει στο γήπεδο όπου ξεκίνησε ο Γιάννης να ξεδιπλώνει την μπασκετική του ιστορία και δημιουργεί εκ νέου ένα εμβληματικό mural του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

O-Same84-επι-τω-εργω-2
Παιδικη-Χαρα-2
ΦΩΤΟ-Γηπεδα-1

 

Τέλος, έγινε ανάπλαση στην παιδική χαρά του Αθλητικού Κέντρου. Τοποθετήθηκε νέα περίφραξη, παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων, ενώ απομακρύνθηκε ένας παλιός οικίσκος και στη θέση του τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας και ένα ολοκαίνουργιο πιστοποιημενο, σύγχρονο όργανο παιδικής χαράς, αποδίδοντας έτσι περισσότερο ζωτικό χώρο παιχνιδιού στα παιδιά των Σεπολίων.

O-Same84-επι-τω-εργω-1
ΦΩΤΟ-Γηπεδο-γκραφιτι
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ανθέλληνες πολιτικοί τιμήστε πρώτα τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε για την πατρίδα και αφήστε τον Αντετοκούμπο. Μπράβο στον αντετοκούμπο που πήρε πρωτάθλημα αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι είναι νηγιριανός και αυτό το ξεχνάνε τα πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    1. Εντάξει ρε φίλε το πάρκο και το γήπεδο καθάρισαν , δεν έστησαν ηρώο.Μακαρι να συνέχιζαν παντού με ανάλογη συντήρηση και καθαρισμούς.

    2. Έλληνας δηλώνει και πάντα λέει πόσο αγαπάει την Ελλάδα οπότε άσε τις πίπες περί νέας τάξης πραγμάτων

Leave a Response