ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ – Αστυνομικός εκβίασε και “άρπαξε” 40.000 ευρώ από πολίτη;;;

Κοινοποίηση:
peripoliko_plai800

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό και έναν ακόμη άνδρα εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί έξω από κατάστημα στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 07/09, ένας 20χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος, μάλιστα, μπήκε στην Αστυνομία κατά τις τελευταίες προσλήψεις, σταμάτησε δήθεν για έλεγχο έναν πολίτη στην περιοχή του Ελληνικού και κατόπιν του είπε ότι «πρέπει» να κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Όταν ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του μπήκαν στο σπίτι του θύματος, ο πρώτος εκβίασε τον πολίτη, απειλώντας τον ότι θα του «φυτέψει» ναρκωτικά στο διαμέρισμα για να τον κατηγορήσει για εμπόριο, εάν δεν του δώσει 40.000 ευρώ. Και, αφού άρπαξε όσα χρήματα μπορούσε, ο ίδιος και ο συνεργός του προσπάθησαν να φύγουν από το διαμέρισμα, με τον πολίτη να τους ακολουθεί και να ειδοποιεί την Άμεση Δράση.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 20χρονος έφτασε στο σημείο να τραβήξει όπλο για να τον φοβερίσει! Κατόπιν, οι δυο τους προσπάθησαν να εξαφανιστούν, ενώ ομάδες ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει στην περιοχή, άρχισαν την αναζήτηση και κατάφεραν να εντοπίσουν τον ειδικό φρουρό και να τον συλλάβουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του, εξαφανίστηκε.

Το θύμα, περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο σπίτι του, τονίζοντας ότι ο συνάδελφός τους απέσπασε τα χρήματα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ ο αστυνομικός έχει συλληφθεί. Πλέον απομένει να διαλευκανθεί εάν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν, αλλά και εάν το θύμα κατείχε νόμιμα το χρηματικό ποσό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. οι αστυνομικοι υπηρετουν τον πολιτη ; η οι πολιτες τους αστυνομικους ; η καθημερινοτητα μας αποδεικνυει το δευτερο εχουν καβαλησει το καλαμι οι περισσοτεροι

  2. Ειναι φανερο οτι κατι σαπιο υπαρχει στην υποθεση..
    Αλλα γιατι να καταδικασω τον Ειδικο φρουρο?..
    Μιμηθηκε τους πολιτικους “πατερες” του Εθνους!

  3. Καλά έκανε….η χώρα μπουρδέλο είναι….ότι θέλει ο καθένας κάνει….τη παραπάνω έχει ο γιατρός ο εφοριακός και ο κάθε αρχιδας να τα παίρνει?καλά έκανε και σκατομπατσος και τα πήρε…..ο πρώτος η ο τελευταίος θα είναι σε αυτό το μπουρδέλο…..

  4. Μεγάλο παραμύθι,μήπως έκαναν και άλλες δουλειές και Ο δράστης ένιωθε ρηγμενος και ανάγκασε το θύμα με την απειλή του όπλου να υου δώσει τα λεφτα;

  5. Όχι ρε σεις, τα παιδιά είναι καλά, ορκίζονται να μας προστατεύουν.

  6. …..e λοιπον αυτο δεν ξαναγινε απο την εποχη τουλαχιστον του 1950 εως σημερα …..χαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.