Τα έχασε ο Μητσοτάκης! Έτσι τον υποδέχτηκε η Σακελλαροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sakellaropoulou-tsiodras

Πρέπει να νόμιζε ο πρωθυπουργός μας ότι συναντήθηκε με την Παπαρήγα.

Όχι όμως, ήταν τελικά η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ντυμένη στα κόκκινα, τόσο κόκκινα που την ζήλεψε και η Παπαρήγα. Ατυχής η ενδυματολογική επιλογή με τα κόκκινα και επειδή το θέμα που συζητήθηκε ήταν η προκλητικότητα της Τουρκίας…

mitsotakis_sakellaropoul_itou_2903728

Μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την κλιμακούμενη προκλητικότητα της γείτονος στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Κατά τη συνάντησή του στο προεδρικό μέγαρο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, διεμήνυσε ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις της Τουρκίας.

«Η χώρα θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις σεβόμενη το διεθνές δίκαιο, όπως έκανε πάντα έτσι και τώρα η Ελλάδα δεν θέλει την ένταση» τόνισε ο πρωθυπουργός. «Ελπίζω να ξεπεράσουμε και αυτή την ένταση. Σας διαβεβαιώνω ότι η στήριξη της Ευρώπης στα ελληνικά δίκαια είναι δεδομένη δεν την αμφισβήτησε ποτέ, όπως συνέβη και στον Έβρο. Η Ελλάδα έχει αναλάβει την προστασία των συνόρων όλης της ΕΕ» πρόσθεσε.

mhtsotakhs-Sakellaropoulou-EUROKINISSI

«Οι εντάσεις συνεχίζονται από την πλευρά της Τουρκίας. Επισκέφθηκα την Θράκη, ταυτόχρονα έχουμε τα ζητήματα με την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από την Τουρκία και η απάντηση είναι προφανής» δήλωσε από πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Ο διάλογος αναλυτικά

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Πολύ χαίρομαι που σας ξαναβλέπω και χαίρομαι που μπορούμε πια να θεσμοθετούμε αυτή την επικοινωνία. Πρόθεσή μου είναι να τη σταθεροποιήσουμε, μια φορά τον μήνα να μπορούμε να έχουμε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα. Να σας ενημερώνω για το τι συμβαίνει σε επίπεδο κυβερνητικού έργου και βέβαια να ακούω και τις δικές σας προτάσεις, απόψεις και εντυπώσεις. Είχατε μια πολύ ενδιαφέρουσα, από ό,τι είδα, επίσκεψη στη Θράκη και με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω τις εντυπώσεις σας. Γιατί η Θράκη, παρά κάποιους ανυπόστατους ισχυρισμούς που εξακολουθούμε να ακούμε, παραμένει ένα παράδειγμα ισονομίας και ισοπολιτείας, μια πολιτική η οποία έχει εμπεδωθεί εδώ και 30 χρόνια και πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Βέβαια η Θράκη, ειδικά η περιοχή της Ξάνθης έχει και την ιδιαιτερότητα να μας δίνει κάποια μικρά ενισχυμένα επιδημιολογικά φορτία και θα χρειαστεί μια ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα αντιμετωπίσουμε και αυτό το ζήτημα, όπως νομίζω ότι έχουμε αντιμετωπίσει συνολικά αποτελεσματικά τα ζητήματα της πανδημίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Χαίρομαι πολύ κύριε Πρόεδρε που σας ξαναβλέπω και που οι συνθήκες σιγά σιγά ομαλοποιούνται έτσι ώστε να μπορούμε να επανέλθουμε συνολικά να επανέλθουμε στην ομαλότητα σαν χώρα. Ξεκίνησα ήδη έναν κύκλο επαφών με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε καλά και ίσως λίγο κακά νέα με την έννοια των εντάσεων που συνεχίζονται από τη μεριά της Τουρκίας. Πράγματι, όπως αναφέρατε κι εσείς είναι πολύ θετικό το ότι υπάρχει αυτή η γενναία ενίσχυση, και η γενναία, τολμώ να πω απόφαση εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα της οικονομίας γιατί είναι πολύ μεγάλες οι επιπτώσεις από την πανδημία που περάσαμε και ακόμη δεν έχουμε με βεβαιότητα ξεφύγει. Αλλά υπάρχει μία ευκαιρία τώρα για τη χώρα να ξαναδούμε το παραγωγικό μας μοντέλο και το αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας. Αυτό είναι ένα βάρος βεβαίως που πέφτει κυρίως σε εσάς, στην κυβέρνηση, αλλά είναι μια ευκαιρία να τα ξαναδούμε συνολικά αυτά τα θέματα. 

Όπως είπατε βρέθηκα πρόσφατα στη Θράκη αυτές τις μέρες, θα τα πούμε αναλυτικά, και είχα την ευκαιρία να δω τα προβλήματα, τις δυσκολίες αλλά και τη δυναμική αυτών των ανθρώπων που είναι χριστιανοί και μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας και συμβιώνουν αρμονικά επί τόσες δεκαετίες πια. Ταυτόχρονα έχουμε τα προβλήματα με τους γείτονες που συνεχίζουν να δημιουργούν εντάσεις και αμφισβητώντας κάθε έννοια καλής γειτονίας να θέτουν θέματα αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στα οποία είναι νομίζω προφανής από όλους μας η απάντηση ότι πάντα θα τα προστατεύουμε με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο. 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η χώρα θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις με σταθερότητα, με αυτοπεποίθηση και πάντα με προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο, όπως κάνει πάντα, θα συνεχίσει να το κάνει και τώρα. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και σε αυτήν την ένταση, την οποία θέλω να τονίσω ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα δεν την επιθυμεί και σίγουρα δεν την τροφοδοτεί, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα έχουμε και την απόλυτη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να μπορέσουμε, ελπίζω, να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο στέλνοντας όμως ένα σαφές μήνυμα: Ότι μια ένταση την οποία δεν προκαλούμε εμείς, δεν μπορεί να οδηγήσει αυτόματα σε μία αποκλιμάκωση αυτής της κατάστασης την οποία βιώνουμε και σε μια βελτίωση των σχέσεών μας με την Τουρκία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: Το θετικό είναι -πέρα από τη σταθερότητα της ελληνικής θέσης- ότι με όσους Προέδρους άλλων χωρών έχω μιλήσει -πριν λίγο μιλούσα με τον Πρόεδρο της Πορτογαλίας- είναι σταθερή η στήριξή τους. Ο ίδιος μάλιστα μου εξέφρασε αυτή τη θέση, έγινε κατανοητή νομίζω η θέση της Ελλάδας για τον Έβρο, ήταν πολύ κρίσιμη η εξέλιξη εκείνη. Αλλά και τώρα οι νεότερες εξελίξεις, στα θέματα της Τουρκίας στις συμφωνίες με τη Λιβύη, έχουμε τουλάχιστον, κάποιους, αρκετούς θα έλεγα συμμάχους. 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σας διαβεβαιώνω ότι η στήριξη της Ευρώπης, και σε διμερές επίπεδο με όλες τις επαφές που είχα, αλλά και η θεσμική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα ελληνικά δίκαια είναι δεδομένη. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Και νομίζω ειδικά στο ζήτημα του Έβρου και της φύλαξης των συνόρων μας, επιβεβαιώθηκε και περίτρανα όταν λίγες μέρες μετά την έξαρση που είχαμε στις αρχές Μαρτίου βρέθηκε στον Έβρο ολόκληρη η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνοντας αυτό το μήνυμα: Ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει την προστασία φύλαξης όχι μόνο των ελληνικών αλλά και των ευρωπαϊκών συνόρων. Θα την επιτελεί αυτή την αποστολή στο ακέραιο, και σε αυτή την προσπάθεια θα έχει τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

 1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ , ΤΟ
  ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ & ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
  ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΥΝ , ΑΙΣΧΟΣ !!!

 2. Εκτός από το κακόγουστο ντύσιμο με προβληματίζει κάθε φορά που τη βλέπω το βλέμμα της. Πολύ κακή επιλογή για πρόεδρος.

 3. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η🇬🇷🇬🇷 ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ 🇬🇷🇬🇷
  ΜΩΡΉ ΧΑΡΧΑ’ΛΟ – ΠΑΡΔΆΛΟ;;;;;;
  ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΩΡΉ…….

  ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

 4. Από τον Ρόκυ Μπαλμπόα ΠΑΚΙ στο καρτούν του ΚΚΕ εσωτερικού.
  Τι άλλο θα ζήσουμε μέχρι την εθνοκάθαρση…

 5. Φτάνει άλλο με το μασονικό σιωνιστικό δήθεν διεθνές δίκαιο;
  Φτάνει πια με την μασονική Εβραιοευρώπη σας!
  Φτάνει πια με τις υποκύψεις και τα γλυώδη παρακάλια!
  Αν δεν είστε άξιοι να υπερασπιστείτε αυτή την πατρίδα, δρόμο!
  Με δύο τρεις βάσεις στον Ρώσο, τελείωσε το παραμύθι των λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών που δήθεν θέλουν να πάνε Ευρώπη και όχι να μείνουν εδώ;
  Φτάνει πια με την προδοσία σας!
  Φτάνει πια με την προκλητικότητα σας!
  Μισείτε αυτόν τον τόπο και θέλετε τον αφανισμό του!
  Το έχουμε καταλάβει πολύ καλά!!!
  Είστε όλοι ίδιοι, Ελληνόφωνοι, επικίνδυνοι και πουλημένοι!!!

 6. Έγινε η πουτσα πρόεδρος της δημοκρατίας χα χα ααχα αχχαχαχχαχαχαχαχ

 7. Δε κάνω κριτική!Η εικόνα τα λέει από μόνη
  της!Το κεφάλι που βγαίνει μέσα από τα ρούχα
  σε ποιο σώμα ανήκει?

 8. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ.
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟ.
  Η ΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΣΥΝΗΡΠΑΞΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 9. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ.
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟ.
  Η ΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΣ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΣΥΝΗΡΠΑΞΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

  1. Το βιντεο τραβηχτηκε ..για να το δεις. Οτι βλεπεις ή δε βλεπεις στο πλανο.
   Δεν επιλεγουν οι ιδιοι την εμφανιση τους

 10. Μόνο ο Ηλίας είχε τα βαριά @@ρια για πρόεδρος Δημοκρατίας .
  Γελάω με τις επιλογές του Κούλη .
  Πληρώνω εν γνώση μου και χωρίς να το θέλω τις μαλακίες πολλών .

 11. Στην πρώτη φωτογραφία σαν να υπάρχει μια Πυραμίδα των ιλουμινατη. Εσείς τη λέτε να είναι, χάρακας και διαβιτης για το σχολείο?

 12. Πολύ κακή επιλογή για πρόεδρος της δημοκρατίας. Χρειαζόταν ένας άντρας με πυγμή όχι αυτή η ανεμική παρουσία μιας γυναίκας που δείχνει εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης με λυπεί που δε βλέπω στο πλάνο κάποια εικόνα. Είναι και άθεη.

 13. Ποια είναι η ομαλότητα μωρή κάμπια;;;… Οι φόροι, η εγκληματικότητα, οι ουρές, η ακρίβεια, η ανασφάλεια, τα σκουπίδια, τα ψέμματα και η ανωμαλία…. Όξω σαβούρα

Leave a Response