Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Εντυπωσιάζει το κορμί της 15χρονης Λυδίας με το “καυτό” ντύσιμο!

Κοινοποίηση:
tatianakori

“Κόλασε” η 15χρονη κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία! Αποκλειστικές φωτογραφίες με το καυτό σορτσάκι της!

Με ούριο άνεμο, σχεδόν καλοκαιρινό καιρό και με όρεξη για ταξίδια που τόσο πολύ τα αγαπούν, η Τατιάνα και ο Νίκος αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη νησιώτικη εκδρομή τους για φέτος και να περάσουν τις μέρες του Πάσχα στις Σπέτσες. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ρίξουν το σκάφος στη θάλασσα, το οποίο όλο τον χειμώνα παραμένει αδρανοποιημένο!

Αυτό άλλωστε προτιμούν εδώ και πολλά χρόνια για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ξεκινώντας από το ορμητήριό τους, το εξοχικό τους στη Χαλκίδα. Έχοντας μαζί τους την κόρη τους Λυδία αλλά όχι τον μεγαλύτερο Νικόλα, ο οποίος παρέμεινε στο Λονδίνο λόγω των σπουδών του, έφτασαν από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο νησί. Ο καπετάνιος Νίκος, όμως, είχε φροντίσει και για τον τρόπο με τον οποίο θα έκαναν τις κοντινές μετακινήσεις τους γιατί, ως γνωστόν, στις Σπέτσες δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Εκείνος πήρε το πτυσσόμενο ποδήλατό του και η Τατιάνα το ηλεκτροκίνητο πατίνι της!

Μάλιστα, οι Έλληνες κυρίως επισκέπτες που τους αναγνώρισαν δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τους είδαν να κυκλοφορούν στα στενά της Ντάπιας στο παλιό λιμάνι, πηγαίνοντας είτε να κάνουν τα ψώνια τους είτε για φαγητό στα κοντινά εστιατόρια του νησιού. Τα δύο νέα μεταφορικά τους μέσα τα χρησιμοποιούσαν ακόμη και τις απογευματινές ώρες για τις κοντινές βόλτες τους, δείχνοντας μάλιστα πως είναι ένα ζευγάρι που αγαπά τον εναλλακτικό και πιο χαλαρό τρόπο ζωής όταν βρίσκεται στις διακοπές του. Δίχως ταμπού, με πιο ελεύθερο και καθόλου κοσμοπολίτικο ύφος, όπως θα περίμενε κανείς. Η οικογένεια αναχώρησε το πρωί της δεύτερης μέρας του Πάσχα με πλώρη για τον Πειραιά με μια μικρή ενδιάμεση στάση σε ακτές του Αγροσαρωνικού για να απολαύσουν όσο μπορούσαν περισσότερο την ηρεμία της θάλασσας.

23fbe7_01

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ!

Comments are closed.