Ταξιδιώτης του χρόνου: Έρχεται από το 2028 και ισχυρίζεται ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη

Κοινοποίηση:
taksidiotis

Σάλο έχουν προκαλέσει τα βίντεο του χρήστη Javier στο TikTok καθώς ισχυρίζεται πως είναι ο μοναδικός επιζών που έρχεται από το 2028. Ο γνωστός Ισπανός TikToker δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο αποκαλύπτει ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη.

Για περισσότερο από έναν χρόνο τώρα, ο TikToker Javier ανεβάζει βίντεο που δείχνουν να ζει μόνος του σε μια πόλη, με την πρώτη του ανάρτηση να αναφέρει ότι μόλις ξύπνησε σε νοσοκομείο και δεν ήξερε τι μπορεί να είχε συμβεί.

«Σήμερα είναι 13 Φεβρουαρίου 2027 και είμαι μόνος στην πόλη», είχε γράψει τότε. Τώρα, έναν χρόνο μετά ο TikToker προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι ταξιδεύει μέσα στο χρόνο, με ένα από τα τελευταία του βίντεο να έρχεται ως απάντηση σε έναν σχολιαστή που τον αμφισβήτησε.

Στο βίντεο φαίνεται ο Javier να περπατάει στη μέση ενός έρημου δρόμου, να κοιτάζει και να εξερευνά άδειες γειτονιές και παρόλο που υπάρχουν αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεν κυκλοφορεί ψυχή. Μένει σε ξενοδοχείο, όπου από την οροφή του φαίνεται μια έρημη πόλη.

Τα σχόλια στο βίντεο πήραν… φωτιά και δεν ήταν πάλι λίγοι εκείνοι που τον αμφισβήτησαν λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν όλα αυτά». Ο Javier έχει τραβήξει πλάνα και έξω από το γήπεδο «Μεστάγια» όπου δεν υπάρχει άνθρωπος.

Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι ήταν παγιδευμένος μεταξύ των ετών 2021 και 2027, λέγοντας ότι βρίσκεται σε ένα κόσμο παράλληλο με τον δικό μας. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να πείθει τον κόσμο που τον ακολουθεί. Αρκετοί εξηγούν τους άδειους δρόμους λέγοντας ότι χρησιμοποιεί κάποια εφέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν θα σχολιάσω για το αν λέει αλήθεια ο συγκεκριμένος. Θα πω όμως πως εμείς οι άνθρωπο θεωρούμε πως υπάρχει μόνο αυτό που μπορούμε να αντιληφθούμε με το μυαλό μας και την όραση μας, αυτό που βλέπουμε και μας έμαθαν πως είναι το λογικό και το σωστό. Το ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Και για την διάσπαση του ατόμου και για τα ταξίδια στο διάστημα τα ίδια έλεγε ο κόσμος πριν γίνουν πράξη. Προσωπικά είμαι δύσπιστος αλλά το ότι δεν μπορώ να αντιληφθώ κάτι, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Βέβαια έχουμε γεμίσει τρελούς, αλλά και τους επιστήμονες τρελούς τους θεωρούσαν μέχρι που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποδείξει ότι μόνο τρελοί δεν ήταν. Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα είναι να ανοίγεις το στόμα σου και να απορρίπτεις κάτι χωρίς να μπορείς να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει. Χωρίς να έχουμε γνώση καταδικάζουμε εύκολα. Είναι το χαρακτηριστικό του αμόρφωτου.

  2. Αν είναι μάγκας ας γίνει χρονοταξιδιωτης από το παρελθόν! Από την εποχή του ΠΑΣΟΚ! Τότε που έτρωγαν με δέκα μασελες! Θα περνάει ωραία!😄🤑🤢🧟

  3. Η υπερβολική κατανάλωση μαριχουάνας επηρεάζει τον εγκέφαλο.! Σήμερα υπάρχουν τύποι που κάνουν παπάδες στο video editing & στο Photoshop. Όλα για τα likes γίνονται….

Comments are closed.