Ταξί: Μειώνονται τα κόμιστρα σε διαδρομές προς και από το αεροδρόμιο – Ποιες θα είναι οι νέες τιμές

Κοινοποίηση:
1

Μειώνονται τα κόμιστρα στα ταξί στις διαδρομές προς και από τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας. Δείτε τις νέες τους τιμές. 

Μειώνεται κατά το χρονικό διάστημα από 01.06.2020 έως 31.10.2020 και με βάση το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% στις μεταφορές, το κόμιστρο για τις ορισμένες με Υπουργικές Αποφάσεις διαδρομές με (Ε.Δ.Χ.) – ΤΑΞΙ αυτοκίνητα στο νομό Αττικής, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας, με Υπουργική Απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ποιες είναι οι νέες τιμές στα κόμιστρα ταξί

Ειδικότερα, στο νομό Αττικής για τις διαδρομές που εκτελούνται με σημείο έναρξης τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και τέλος σε σημείο εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οδοί Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Α. Φραντζή – Λ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερομένων λεωφόρων – οδών), και αντίστροφα, το τιμολόγιο κομίστρου καθορίζεται στο ποσό των 35 € (από 38 ευρώ) για τις ώρες 05:00′ έως 00:00′ και 49 € (από 54 ευρώ) για τις ώρες 00:00′ έως 05:00′.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στο μοναδικό μέρος που με φάγανε πολλά φράγκα οι ταρίφες ήταν στην Αθήνα !!!
    Αν σε καταλάβουν ότι είσαι από Βορρά και δεν ξέρεις την πάτησες… τα πράγματα βελτιώθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω gps των κινητών !!!

Leave a Response