Τέσσερα self tests για τον Αύγουστο από τα φαρμακεία – Αυτοί τα δικαιούνται

Κοινοποίηση:
τεστ

Τέσσερα self test από τα φαρμακεία όλης της χώρας διατίθενται για τον Αύγουστο.

Τα τεστ θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη 29/7/2021 έως και την Τρίτη 10/8/2021.

Δικαιούχοι είναι:

Όλα τα άτομα ηλικίας 5 έως 17 ετών εφόσον οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα).
Όλα τα άτομα ηλικίας 18-30 ετών εφόσον διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ.
Όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Υπενθυμίζεται ότι:

Οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης έχουν υποχρέωση να πραγματοποιούν δυο ελέγχους (τεστ) κάθε εβδομάδα και να δηλώνουν τα αποτελέσματα στην πλατφόρμα της Εργάνης.

Ο πρώτος έλεγχος είναι αυτοδιαγνωστικός (self-test), διατίθεται δωρεάν από το Κράτος και πραγματοποιείται στην αρχή της εβδομάδας. Ο δεύτερος έλεγχος (τεστ) είναι ταχύς αντιγονικός (rapid test), πραγματοποιείται με ευθύνη του εργαζόμενου και δηλώνεται έως την Πέμπτη κάθε εβδομάδας.

Για τη δήλωση του εργαστηριακού τεστ, θα πρέπει να υποβάλλεται στην πλατφόρμα της Εργάνης η βεβαίωση αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες, 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού δεν έχουν υποχρέωση διενέργειας τεστ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ PCR ΒΓΗΚΑΝ ΤΖΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΣΙΟΔΡΟΧΑΡΔΑΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΠΙΡΕΣ ΦΡΟΥΤΑ ΚΛΠ. ΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

  2. Δηλαδή μας λέτε ότι ο εμβολιασμένος θετικός δεν έχει ανάγκει από self test μπορεί ελεύθερα να μεταδίδει τον ιό. Ρε άντε γαμ@θ@@ται αι στο διάολο μ@λ@κες..

Leave a Response