ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Ο ΔΟΥΚΑΣ ΕΠΑΘΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ…

Κοινοποίηση:
782

Συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες να σβήνουν τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση, πολλών πολιτών που με δεκάδες μηνύματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν αρνητικά την συγκεκριμένη κίνηση, βάλλοντας ευθέως κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Τι αναφέρει η αντιδήμαρχος καθαριότητας Ρωξάνη Μπέη

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας Ρωξάνη Μπέη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι δεν είχε δοθεί σχετική εντολή.

«Συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε χθες βράδυ τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που είχαν γραφτεί στην πλατεία Συντάγματος, μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έδωσα εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο και ουδέποτε ενημερώθηκα γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια, η οποία με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη. Η κριτική που ασκείται είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Ζητώ συγγνώμη από τις οικογένειες και από τους χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγώ, που διαδήλωσαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών», ανέφερε με δήλωσή της η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εντολη εδωσε ο ιδιος που μπαζωσε αμεσως το χωρο του εγκληματος, εχει ονομα και λεγεται Κυριακουλα Μητσοτακη!

  2. Γιατί ποιος σας είπε ότι ο Δούκας της Αθήνας δεν είναι μία από τα ίδια?

  3. Εβαλε την άχρηστη για να τσεπώνει το μισθουλακο της, Απλά είναι χαζή

  4. Έμαθα ότι η κ. Μπέη είναι κόρη ενός πρώην Δημάρχου της Αθήνας.
    Πότε επιτέλους θα ξεφύγει από τον νεποτισμό αυτή η χώρα?
    Αυτό είναι κάτι σαν εθισμός ναρκωτικών, σε ολόκληρη την χώρα.
    Έχεις το ίδιο επίθετο με πρώην ή νυν Πολιτικό, ή είσαι Τηλεορασάκιας, ή είσαι Ηθοποιός/Τραγουδιστής? Θα σε προωθήσουν τα ΜΜΕ & θα σε ψηφίσουν τα Τούβλα δίχως να γνωρίζουν το παραμικρό για τις ιδέες που κουβαλάς.

  5. Περιμενετε απο τον Δουκα να ειναι διαφορετικος απο τον Μπακοτζον??
    Γελανε μεχρι και τα πομολα στο Δημαρχειο…..

  6. Τώρα τους έπιασε η προκοπή. Χρονιά τωρα τα πεζοδρομια της οδού Αθήνας και των γύρω δρόμων ζεχνουν κατουρα και πότε μα ποτέ δεν έχουν καθαριστεί. Ας κοιτάξει ο Δήμαρχος πίσω από το Δημαρχείο του τι γίνεται από βρώμα και να μην βγαίνει από την κεντρική πόρτα επι της Αθήνας που είναι όλα περιποιημένα μόνο για όσο πιάνει το μάτι από το γραφείο του.Δουκα κακή αρχή έκανες με την χθεσινή σου πράξη και μην πεις δεν γνώριζα γιατί τότε πρέπει να παραιτηθείς εάν μόλις ανέλαβες κάνουν οι υφιστάμενοι σου ότι γουστάρουν χωρίς να σε ενημερώνουν,και εάν έχει συμβεί αυτό, βρες τους και τιμώρησε τους γιατί σε εκθέτουν, εάν δεν γνώριζες όπως προείπα . Και αντε μα ξέρω μισείς λίγο τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης. Επίσης Κε Δούκα έχετε ποτέ περάσει έξω ακριβώς από τον ηλεκτρικό στην πλατεία στο Μοναστηράκι,μην περάσετε η εάν περάσετε εφοδιαστεί με ειδική μάσκα γιατί τα κατουρα και η βρώμα θα σας προκαλέσουν λιποθυμία, και μιλάμε για το πιο τουριστικο σημείο. Συγχαρητήρια!!!

  7. Οταν τους ξαν;ψηφηζετε όλους αυτούς εκεί δεν σας πιάνει οργή

  8. ξεκιναμε απο την βεβηλωση μνημειου!
    γραφτα στην βασ.Σοφιασ μπροστα στην εισοδο!
    κλειστε τα τραινα. ξυλωστε τισ γραμμεσ,ριχτε και ενα γιοφυρι,απο τα παλια,και φερτε την σε οικονομικη ασφιξια.
    να χασουν 3000 εργαζομενη την δουλεια τουσ μπασ και χαλαστουν.
    ακομα ψαχνουμε το βαγονι με τα καυσιμα,λεσ και ειναι καρφιτσα!

  9. κάθε μέρα κάποιος κάνει μια φιέστα και κλείνει τους δρόμους και την επόμενη μέρα τα έχει ξεχάσει όλα πάει και υποβάλλει φορολογική δήλωση στην παράνομη και αντισυνταγματική ΑΑΔΕ

    1. Για ποια ΑΔΑΕ ΜΙΛΆΣ?????προφανώς για τους παγκόσμιους τοκογλύφους.. που καταστρέφουν κράτη και λαούς με τις ευλογίες των παγκόσμιων λαμογιών π.χ πολιτικών…

Comments are closed.