Τάσος Ξιαρχό για τα επεισόδια στα MAD: «Πήγα να πάρω την Τάμτα από τη σκηνή γιατί είδα όπλο»

Κοινοποίηση:
χψ

Χθες ήταν η απονομή των μουσικών βραβείων MAD και πολλοί καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στο show για να το παρακολουθήσουν, να τραγουδήσουν αλλά και να βραβευτούν. Δυστυχώς όμως συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Συγκεκριμένα σημειώθηκε άγρια συμπλοκή ανάμεσα στον Light και τον Snik. Φαίνεται πως οι δύο τράπερς δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ και αποφάσισαν να δείξουν τον αντρισμό τους στην μουσική εκδήλωση. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Light, τέτοιου είδους συμπεριφορές φαίνεται πως είναι φυσιολογικές, καθώς αυτά πρεσβεύει το είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύουν.

Ο ίδιος ωστόσο ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για το απαράδεκτο περιστατικό ισχυριζόμενος πως έπρεπε να αμυνθεί γιατί του επιτέθηκαν.

Οι δύο «τραγουδιστές», αδιαφορώντας για τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, κατέστρεψαν την εκδήλωση των Mad Video Music Awards. Η Έλενα Παπαρίζου μάλιστα αναγκάστηκε να φυγαδευτεί καθώς χτυπήθηκε από τους εμπλεκόμενους.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ήταν πάνω στην σκηνή η Τάμτα. Ο Τάσος Ξιαρχό, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», έσπευσε να βοηθήσει την Τάμτα και να την κατεβάσει από την σκηνή, καθώς είδε κάποιον να έχει όπλο μαζί του.

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε. Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες. Έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act και έπαιζε playback. Έπρεπε να φύγουν όλοι. Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και προσπάθησε να τους ηρεμήσει… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και ποιος θα καταφέρει να αρχηγεύσει. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία» συμπλήρωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πισω στην σπηλια σου γιατι τρομαζεις τα μικρα παιδια

  2. Όλα τα αγιο-βαρβαριτηκα γυφτο-βαποράκια έγιναν καλλιτέχνες και “μουσικά πρότυπα”..
    Δεν είμαστε στον πάτο, έχει ακόμα πορεία.

  3. η αστυνομία πού ήταν; Μήπως έκανε το σούπερμάρκετ κανενός δημοσιογράφουτης λίστας ξε-πέτσα;

  4. Πούστης και γύφτος, μοιάζει αυτός για Έλληνας;
    Ωχ συγνώμη, παραφέρθηκα, μοιάζει για άνθρωπος;
    “Ιός” της αριστερής πανούκλας………

  5. Είναι ενάντια στην βία ο Ξιαρχό ;Που πρόσβαλε με το βίντεο την κοπέλα που δεν ήξερε ; Που έβριζε όλους τους χοντρούς και τις χοντρες ;

  6. Από πότε οι λούγκρες οι αδερφάρες και οι ανωμαλάρες προστατεύουν τις γυναίκες!!Χα χαχα ωραίο το ανέκδοτο!!

Comments are closed.