Τάσος Δούσης: “Ναι έκανα λάθος με τον κορωνοϊό! Φοβάμαι…”

Κοινοποίηση:
80cd6c_dousis

Ένα ξεχωριστό μήνυμα και λόγω της ημέρας και του εορτασμού της 25ης Μαρτίου έστειλε ο Τάσος Δούσης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης πήρε θέση για το νούμερα 1 πρόβλημα των ημερών και αναφέρθηκε στους φόβους του αλλά και στις επιπτώσεις που σίγουρα θα έχει στις ζωές πολλών ανθρώπων, ζητώντας ταυτόχρονα συγνώμη που αρχικά πήρε… χαλαρά το όλο θέμα με τον φονικό ιό!

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του παρακάτω:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απ όλους σας. Είμαι από αυτούς που υποτίμησαν τον ΚΟΡΩΝΟΙΟ στην αρχή του, MEA CULPA. Ναι έκανα λάθος.Αλλα να ξέρετε στη ζωή δεν είναι το θέμα να μην κάνουμε λάθη,αλλά να μην κάνουμε ουσιαστικά λάθη και να μπορούμε γρήγορα να επανορθώσουμε αποτελεσματικά. Δεν ντρέπομαι να πω πως φοβάμαι! Φοβάμαι γι αυτό που θα ακολουθήσει αλλά και για τις επιπτώσεις στις ζωές όλων μας. Αν φοβάμαι πως θα πεθάνω; Οι μόνοι που δεν φοβούνται τον θάνατο είναι αυτοί που έχουν ήδη πεθάνει,απαντώ… Φοβάμαι για τον πόνο που θα προκαλέσει αυτή η ιστορία. Σκέφτομαι, υπάρχει τρόπος να νικήσουμε άραγε αυτόν τον φόβο; Ναι, υπάρχει. Σκέψου… Ο δειλός στο φόβο πεθαίνει κάθε μέρα 1000 φορές πριν πεθάνει αληθινά. «Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει».

Λέει ο Νίκος Καζαντζάκης. Να σταθούμε στον Αρμαγεδώνα με φόβο χωρίς ομως δειλία, με σεβασμό στον αντίπαλο δίχως να τον υποτιμάμε(όπως έκανα εγώ) και στο τέλος με ψυχραιμία,υπομονή,αλληλεγγύη,σκληρή δουλειά και θυσίες θα βγούμε νικητές. Άλλωστε και στην Επανάσταση του 1821 η συνταγή του έθνους που πυροδότησε το φυτίλι την 25η του Μάρτη που γιορτάζουμε σήμερα ήταν ακριβώς αυτή… #eikonesbytasosdousis #menoumespiti #μένουμε_σπίτι


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απ όλους σας. Είμαι από αυτούς που υποτίμησαν τον ΚΟΡΩΝΟΙΟ στην αρχή του, MEA CULPA. Ναι έκανα λάθος.Αλλα να ξέρετε στη ζωή δεν είναι το θέμα να μην κάνουμε λάθη,αλλά να μην κάνουμε ουσιαστικά λάθη και να μπορούμε γρήγορα να επανορθώσουμε αποτελεσματικά. Δεν ντρέπομαι να πω πως φοβάμαι!Φοβάμαι γι αυτό που θα ακολουθήσει αλλά και για τις επιπτώσεις στις ζωές όλων μας. Αν φοβάμαι πως θα πεθάνω? Οι μόνοι που δεν φοβούνται τον θάνατο είναι αυτοί που έχουν ήδη πεθάνει,απαντώ… Φοβάμαι για τον πόνο που θα προκαλέσει αυτή η ιστορία. Σκέφτομαι, υπάρχει τρόπος να νικήσουμε άραγε αυτόν τον φόβο? Ναι, υπάρχει. Σκέψου… Ο δειλός στο φόβο πεθαίνει κάθε μέρα 1000 φορές πριν πεθάνει αληθινά. «Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει». Λέει ο Νίκος Καζαντζάκης. Να σταθούμε στον Αρμαγεδώνα με φόβο χωρίς ομως δειλία, με σεβασμό στον αντίπαλο δίχως να τον υποτιμάμε(όπως έκανα εγώ) και στο τέλος με ψυχραιμία,υπομονή,αλληλεγγύη,σκληρή δουλειά και θυσίες θα βγούμε νικητές. Άλλωστε και στην Επανάσταση του 1821 η συνταγή του έθνους που πυροδότησε το φυτίλι την 25η του Μάρτη που γιορτάζουμε σήμερα ήταν ακριβώς αυτή…#eikonesbytasosdousis #menoumespiti #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Dousis (@tasosdousis) στις

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: