Eνταλμα σύλληψης για τον δικηγόρο του Φρουζή της Νοβάρτις, για εμπλοκή στην “Μαφία Λυκουρέζου”-Ραγδαίες εξελίξεις. Πήρε φόρα ο ανακριτής και θα τους χώσει όλους μέσα. Προχώρα, δικαστά Νικόπουλε

Κοινοποίηση:
PANAGOPOULOS-FROYZIS

…Ο Λυκουρέζος, βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και μετά τα όσα είπε, αποφασίστηκε η σύλληψή του για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης διώκονται σύμφωνα με πληροφορίες και ο άλλος δικηγόρος και φίλος του Αντωνόπουλου, ο Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί το δεύτερο ένταλμα σύλληψης. Ο Παναγόπουλος, είναι ο βασικός συνήγορος του Φρουζή της Novartis, που μάλλον τώρα θα μπει στον κόπο να αναζητήσει νέο συνήγορο.

Τι λέει ο δεύτερος δικηγόρος

Ο Θ. Παναγόπουλος , μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «μένει άναυδος» και πως επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα, από την επαρχία όπου βρίσκεται για άλλη δίκη: «Αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα που έχει διαρρεύσει, αύριο το πρωί θα εμφανιστώ μόνος μου στον ανακριτή να δω περί τίνος πρόκειται».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν θα αρκούσε ενδεχομένως να κληθείτε σε μία απολογία για οτιδήποτε υπάρχει σε βάρος σας, εάν υπάρχει;

-Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι  μένω άναυδος. Αυτό έχω να πω. Τίποτε περισσότερο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την υπόθεση επειδή έχω ακούσει την κατάθεσή σας στο δικαστήριο, έχετε πει κατ’ επανάληψη ότι έχετε ασχοληθεί ,με την υπόθεση η οποία απασχολεί του 65χρονου δικηγόρου, το τελευταίο διάστημα δηλαδή στο τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης.

-Ακριβώς. Δεν είχα καμία σχέση με τη υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa, ούτε με την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 μέχρι τα μέσα του ’17 .Καμία απολύτως σχέση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ζητήθηκαν χρήματα όπως υπάρχουν καταθέσεις που λέγονται από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία;

-Ενώπιόν μου ποτέ. Άλλωστε εγώ δεν είχα ποτέ κάποια  προσωπική επαφή ή επικοινωνία με τον αείμνηστο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο , ούτε τηλεφωνική, ούτε προσωπική, δεν είχα πάει ποτέ στο γραφείο του , δεν είχε έρθει ποτέ στο δικό μου, δεν είχαμε ανταλλάξει email, δεν είχαμε ανταλλάξει sms. Ποτέ. Το δηλώνω κατηγορηματικά. Μου φαίνεται αδιανόητο. Τι να σας πω .Ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι και εκτός Αθηνών , είχα δικαστήριο εκτός Αθηνών και θα φροντίσω να αναχωρήσω εκτάκτως για να επιστρέψω στη Αθήνα. Και να παρουσιαστώ  μόνος μου να δω τι συμβαίνει. Ξέρω ότι έχω την συμπαράσταση όλων των συναδέρφων. Όλος ο κόσμος, ο νομικός μας κόσμος και όχι μόνον , ξέρει ποιος είμαι. Ειλικρινά επαφίεμαι πλέον στο Θεό, πουθενά αλλού».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: