ΤΩΡΑ στη Μόρια: Νεκρός 16χρονος Αφγανός «πρόσφυγας» που μαχαιρώθηκε έξω από το ΚΥΤ

Κοινοποίηση:
1

Ένας 16χρονος Αφγανός μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης από 20χρονο ομοεθνή του λίγο έξω από τη βόρεια πύλη του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόρια, σε έναν ελαιώνα στη λεγόμενη «ζούγκλα».


Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ήταν μέλος εξαμελούς οικογένειας Αφγανών που διαμένουν σε μια καλύβα έξω από τον κυρίως καταυλισμό του ΚΥΤ.

Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές στις πτέρυγες των ανηλίκων. Κατά τη διάρκεια τους τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα εκ των ανηλίκων αιτούντων άσυλο οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε δυο από αυτούς είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ …ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΠΕΛ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ

  2. Που το ξέρουν οτι ήταν ο μακαρίτης 16; Με αυτούς θέλει να μας “μπολιάσει” η Μητσοτάκαινα.

  3. Οι προσφυγες που ψαχνουν ενα τοπο για να ξαναρχισουν την ζωη τους,δεν μαχαιρωνουν ο ενας τον αλλον.Το παραμυθι της προσφυγιας εχει αποδομηθει πληρως,οσο και εαν οι δηθεν αλληλεγγυοι-επιχειρηματιες της διακινησης ανθρωπων-ψαχνουν ερεισματα στις κοινωνιες της ευρωπης με φτιαχτα δακρυβρεχτα σποτακια.Ειναι κριμα γιατι οι πραγματικοι συριοι προσφυγες,χανονται μεσα στη δινη της παραλογης και εγκληματικης παρανομης μεταναστευσης που εχει ολα τα χαρακτηριστικα του human trafficking.Σαν Ελλαδα,θα μπορουσαμε να δεχτουμε εως και 100.000 συριους.Εδω ομως μιλαμε για 3.000.000 αλαλαζοντες μαχαιροβγαλτες προερχομενους απο καθε γωνια της Αφροασιας,που μπουκαρουν ανεξελεγκτοι σε μια χωρα της δυσης με μοναδικο στοχο να την αλωσουν.Ειμαστε σε πολεμο και αυτο θα φανει μετα την καραντινα,οπου θα υπαρχει πεινα και ενδεια των γηγενων.Θα βλεπεις ελληνα τον καθε Χασαν και την καθε Φατμε να βγαζει πενηνταευρα απο τα ΑΤΜ,και εσυ να μην εχεις να πιεις ενα καφε.Θα αναγκαστεις λοιπον πολυ συντομα,να πολεμησεις για την υπαρξη σου…

Comments are closed.