ΤΩΡΑ! ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική, στις 21.50 το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, είχε μέγεθος 3 ρίχτερ.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας για αυτό και έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα το επίκεντρο ήταν 4 χιλιόμετρα Δυτικά των Θρακομακεδόνων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 5 χιλιόμετρα…

Δείτε στον παρακάτω χάρτη από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, τις περιοχές στις οποίες έγινε αισθητός ο σεισμός:

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ουτε ο Θεος πια δεν ασχολειται μαζι μας, τουλαχιστον να μας εδινε μια να τελειωναμε,ετσι κι αλλιως, ζομπι ειμαστε, ας μην πω και γι αυτους που “εμβολιαστηκαν”, τα ειπε προχτες παλι ενας μεγαλος επιστημονας ,οτι η ακιδα ειναι καρκινογονα, αντε καλα σαραντα. Μας σιχαθηκε πια κι ο Θεος . Καλα, τον αλλο μηνα ερχεται η ΔΕΗ, να δω τι μουτρα θα κανουν καποια διποδα που ψηφισαν κουλη και τσιπρες, οι μισοι θα μεινουν χωρις ρευμα, εκτος αν θα εχουν τα πεντακοσαρικα . Θα φταιει ο Πουτιν παλι [οσο για τα καραγκιζιλικια της βουλης, τα χασκογελα των συριζαιων και λοιπες γελοιοτητες,τα λενε ολα, μαζι ειναι,τα εχουν κανονισει ολα. Καλα που βγηκε η … Θρασκια … σ αυτην ελπιζω, θα βαζω να τη βλεπω να γελαω λιγο, ευτυχως υπαρχει καο Μπιμπιλας και η τρελη και θα γελαμε ]

    1. Για όλα φταίει ο πόλεμος για το ρεύμα φταίει ο πόλεμος όχι τα 350.000 που παντελονιάζει ο Στασσης και τα εκατομμύρια που χρωστάνε οι εταιρείες των κολλητών.Για την ακρίβεια στα τρόφιμα φταίει ο πόλεμος και όχι το φπα,και η φορολογία ,οι εισφορές.Για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ φταίει ο πόλεμος και όχι ότι ξύνουν τα @ρχιδια του αυτοί που κυβερνάνε.Πως σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου όλα είναι και πιο φτηνά και δουλεύουν σωστά ανεξήγητο .

  2. Λυπαμαι πολυ δεν εχω καλα νεα … ερχεται κοντοζυγωνει ο μεγαλος σεισμος στην Αττικη, θα ειναι πανω απο 8 βαθμους ριχτερ, τα μισα κτηρια στο Ν. Αττικης θα καταρρευσουν…οι καταστροφη θα ειναι βιβλικη. Μακαρι να μη γινει … Το κακο θα σκασει στα χερια του γκαντεμη του Κυριακου.

Comments are closed.