ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ Ο ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Κ21. “40 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ”. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΝΟΘΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΝΟΘΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΝΙΚΗ”. “ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ”

Κοινοποίηση:
zois-diakanaliki

Ζώης Μπέχλης: 40 οικογένειες αφελληνίζουν τη χώρα

Ζωντανά στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες με τον Στέφανο Χίο  βγήκε και μίλησε ο πρόεδρος του κινήματος Κ21.

Νόθες εκλογές με νόθους αντιπροσώπους και δικαστικούς κατήγγειλε ο πρόεδρος του κινήματος Κ21,
αναφερόμενος στις πρόσφατες εκλογές που ανέδειξαν πρώτο κόμμα τη Ν.Δ.

Ο Ζώης Μπέχλης μιλάει για 40 οικογένειες που έχουν καταστρέψει το Έθνος, ενώ συνεχίζουν με όλες τις δυνάμεις τους να
προωθούν την πληθυσμιακή αφυδάτωση της χώρας μέσω της αντικατάστασης του πληθυσμού. Ο ίδιος εξηγεί ότι το Κ21 έχει στόχο να συσπειρώσει τους Έλληνες στην ιδέα του Έθνους, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που -όπως λέει- προσπαθεί να απεθνικοποιήσει το Σύνταγμα προωθώντας αλλαγές που στην ουσία θα καταστρέφουν τα υπόβαθρα του Έθνους. Το Κ21 στις πρόσφατες εκλογές πήρε 34.914 ψήφους (0,59%) αποδεικνύοντας ότι έχει μια μαγιά για να πάει πολύ καλύτερα στις επόμενες εκλογές.

Για το κόμμα της ΝΙΚΗΣ που έφτασε κοντά στο να μπει στη Βουλή δήλωσε πως ανήκει στη ΣΤΟΑ, είναι ένα συστημικό κόμμα που θα συνεργαστεί αμέσως  με τη ΝΔ εαν εκλέγεί. Φορά τον μανδύα του πατριωτισμού για να παραπλανήσει τους αγανακτισμένους πατριώτες ψηφοφόρους..

Ποιος είναι ο Ζώης Μπέχλης

Ο ιδρυτής της Κ21, Ζώης Μπέχλης, είναι πλοίαρχος ε.α. και στρατιωτικός ιατρός.

Υπηρέτησε εκτός των άλλων, στο Α/Τ «Θεμιστοκλής» που το βράδυ των Ιμίων απείχε 200 μέτρα από τη βραχονησίδα. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, η προδοσία που συντελέστηκε εκείνο το βράδυ ήταν κομβικό σημείο για τη στάση του έναντι υπηρεσιακών παραγόντων που τους θεωρεί υπεύθυνους για τη μειοδοσία εις βάρος της πατρίδος μας.

Προγραμματικές θέσεις του Κ21

Μεταξύ άλλων προτείνεται: αποδέσμευση της Ελλάδος από τους ξένους τοκογλύφους, προτεραιότητα των Ελλήνων σε όλες τις υπηρεσίες και δημόσιες παροχές, έλεγχος και κατάσχεση των περιουσιών όλων εκείνων των πολιτικών που αύξησαν την περιουσία τους από το 1967 έως σήμερα, εθνικοποίηση των συστημικών τραπεζών και διαγραφή του ιδιωτικού χρέους όλων των φτωχών Ελλήνων δανειοληπτών που αδυνατούν να το αποπληρώσουν, θέσπιση φορολογίας 10% για όλες τις υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, επανέλεγχος όλων των ιθαγενειών και υπηκοοτήτων που δόθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια, θεσμοθέτηση ελάχιστου μισθού 800 ευρώ, κατάργηση του δικαιώματος υιοθέτησης παιδιών από τους ομοφυλόφιλους, καθώς και του συμφώνου συμβίωσής τους, συνταξιοδότηση κάθε Έλληνα φορολογούμενου στα 35 χρόνια εργασίας και κάθε Ελληνίδας μητέρας με πάνω από δύο τέκνα στα 20 χρόνια, ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και εξόρυξη των υδρογονανθράκων από το ελληνικ κράτος με ταυτόχρονο διαμοιρασμό μερίσματος σε κάθε Έλληνα πολίτη, δικαίω-
μα οπλοκατοχής και οπλοχρησίας για κάθε Έλληνα ψυχικά υγιή με στόχο την υπεράσπιση του οικογενειακού και οικιακού ασύλου, εντός της οικίας και κατάργηση κάθε ποινικής δίωξης για τη νόμιμη αυτοάμυνα και επαναπροώθηση στις χώρες τους όλων των παράνομα εισερχομένων προσώπων στην πατρίδα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

62 Σχόλια

  1. Θα περίμενα απο τον ιατρό Μπέχλη να αναφερθή στην προσπάθεια του ΠΟΥ για επιβολή παγκόσμιας ιατρικής δικτατορίας τον Μάιο του 24.
    Ουσιαστικά ο ΠΟΥ ζητά απο όλες τις χώρες-μέλη του να παραδώσουν την εθνική τους κυριαρχία στον Αιθίωπα επικεφαλής του ΠΟΥ, ο οποίος θα έχει την εξουσία να επιβάλλει οποιαδήποτε “υγειονομικά” μέτρα σε οποιαδήποτε χώρα ‘η χώρες, οποτεδήποτε το επιθυμεί, χωρίς καμμία υποχρέωση να αιτιολογήση την απόφασή του.
    Απο όσο γνωρίζω, κανένα κόμμα δεν έχει ασχοληθεί με το σημαντικότατο αυτό θέμα.
    Αν η Ελλάς υπογράψη την Διεθνή Συνθήκη παραχωρήσεως της Εθνικής Κυριαρχίας στον ΠΟΥ, τότε οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, φίμωτρα, φυλακίσεις κατ οίκον ή σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως και όλα τα υπόλοιπα παράνομα “υγειονομικά” μέτρα, καθίστανται ΝΟΜΙΜΑ εφ΄όσον ως γνωστόν, οι διεθνείς συνθήκες υπερέχουν των εθνικών νόμων.

  2. σας εθιξε και την εθνικομασωνα σας ο μπεχλης???? θα τον ψηφισω…. και βεβαια ειναι μασωνικο και το νικη…. ποιοι αλλοι θα πιανανε την ανηψια του παισιου οι πατριωτες θα την εβαζαν στο βουρκο της μεταπολιτευσης???? συλλυπητηρια σε οσους ψηφισαν νικη, και φυσικα συλλυπητηρια σε ολους οσους ψηφισαν τα υπολοιπα μασωνικα ανθελληνικα κομματα του λεγομενου δημοκρατικου τοξου, της μεταπολιτευσης της νοθειας της αρπαγης της υποδουλωσης και της αντικαταστασης σε ισλαμαμπαντ…..

  3. Και η γυναίκα του τ. υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Στυλιου από Άρτα πήρε θέση καθηγήτριας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (παράρτημα Άρτας) ενώ ήταν υφυπουργός βεβαίως, βεβαίως!

  4. Όλοι τρολακια είναι για σένα ρε γιδι ;επειδή δεν έχεις επιχειρήματα;κ ζεις ανάμεσα μας τώρα εσύ;

  5. Μπράβο στο Στέφανο που φωνάζει αυτό που λέμε κάποιοι 40 χρόνια. Και επειδή το μόνο πατριωτικό κόμμα που είναι στη Βουλή είναι του Βελόπουλου, όλοι σε ένα τραπέζι ενωμένοι. Στην άκρη αυτή τη στιγμή ότι σας χωρίζει. Εφόσον μας ενώνει η Ελλάδα όποιος δεν θέλει αυτόματα δεν λογίζεται για πατριώτης. Γιατί για να είσαι πατριώτης πρέπει πρώτα να γίνεις απλός στρατιώτης. Τέλος, όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

    1. Κεφαλλονίτη του τσίπρα, ελπίζω να κατάλαβες ότι ο πινόκιο των Πρεσπών δεν πήρε ούτε ψήφο από τον Ηλία. Ας μην μας έλεγε φασίστες και ας μην άνοιγε τα σύνορα το 2015! Και μπορεί η νέα τάξη πραγμάτων να μιλάει συνέχεια για γκέι αλλά πόσοι να τον ψηφίζανε όταν ήθελε υιοθεσίες από γκέι; Η μόνη αντιπολίτευση στον κούλη θα είναι ο πατριωτικός χώρος, όχι ο υποστηρικτής των Πρεσπών και των υιοθειών από γκέι! Όσο για τον πινόκιο, θα ζοριστεί τώρα να ψηφίσει με τον Κούλη τις Πρέσπες του Αιγαίου παρότι ο Κοτζιάς των Πρεσπών είπε να μην είμαστε μοναχοφάιδες! Αντί να φωνάζατε για τα λοκντάουν , βάλατε υποψήφιο τον …Γεροτζάγφια που ζήταγε σκληρότερα μέτρα και από τον …βασιλακόπουλο!

  6. Ανοιξτε τα μάτια κοιμησμένε λαέ κινήμα21 είναι το πραγματικό ελληνικό κόμμα που νοιάζεται για την χώρα μας και το συμφέρον των ΕΛΛΗΝΩΝ.

  7. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ τουs ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΤΖΑΡΟΜΠΕΧΛΗΔΩΝ!
    attikanea.info
    Καλα…τοσο μακακαs ειναι αυτοs ο..”ανωνυμοs σχολιαστηs”του μουχατζιρ…
    diodotos-k-t.blogspot.com/2023/05/60.html
    Δεν Υπαρχει Ελληνιδα η Ελληναs,Που Να Μην Εχη Αηδιαση Με Δαυτον!
    Ρε τον Χατζαρα τον μουχατζιρ…
    Ποια”Χρυση Αυγη”;Την Εγκληματικη Οργανωση του Χατζαρα Να Δειτε
    Αληθεια,Τα”Αττικα Νεα”για να’χουμε καλο ερωτημα-Πωs Και δεν ειναι στη λιστα Χατζαρα;
    esxatianasxesi.blogspot.com/2023/05/blog-post_428.html

  8. Μπεχλή τον Ηλία βάλανε φυλακή και τον Ηλία τρέμανε, γιαυτό τον απαγόρευσαν. Το 8% είναι ψηφοφόροι του Ηλία, ψηφίσαμε πατριωτικά κόμματα και κάποιοι δεν πήγαν αλλά μόλις δώσει εντολή ο Ηλίας θα τον ακολουθήσουμε τυφλά. Κακώς τον έβριζες και εσύ και όσοι άλλοι λέγανε ότι μας είπε ο Ηλίας να ψηφίσουμε τον προδότη της Μακεδονίας Τσίπρα! Ούτε έδωσε ποτέ τέτοια εντολή ο Ηλίας και η μόνη μας χαρά από τις,εκλογές αυτλες είναι που καταποντίστηκε ο Τσίπρας των ανοιχτών συνόρων και των γάμων γκέι! Ο αγώνας συνεχίζεται και πολέμα τον Κούλη αντί να πολεμάς τον Νατσιό. Δεν έδωσε εντολή ο Νατσιός για το ξεπούλημα των Ιμίων και των Πρεσπών, οπότε πες για τους προδότες και μην ασχολείσαι με τον Νατσιό. Πολέμα τον κούλη,τον τσίπρα και το ανθελληνικό τόξο, όχι τον Νατσιό ή τον Ηλία!

  9. Οι μόνοι σοβαροί που κατέβηκαν στις εκλογές και που έπρεπε να στηριχτούν από όλους τους εθνικιστές πατριώτες εφόσον ο Κασιδιάρης αποκλείστηκε! Όλα τ´ άλλα να ´χαμε να ´λέγαμε. Στέφανε κακώς δεν στήριξες νωρίτερα. Το μόνο που έχω να προσάψω στον κ. Μπεχλή (τον οποίο και ψήφισα) είναι η απαξίωση που έδειξε στον Ηλία Κασιδιάρη. Εδώ πάνω πρέπει να χτιστεί μια αληθινή πατριωτική δεξιά μακριά από τις κωλομασονίες! Όσο για τους υποστηρικτές του ΝΙΚΗ έχω να πω πως αυτοί που ζήτησαν την ψήφο των Χριστιανών πρώτοι αυτοί τους πρόδωσαν.

  10. Ελπίζω η κυρία ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάζει και τα σχόλια. Έχουμε και λέμε: Μακεδονία ξεπουλήθηκε. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Πληστηριασμοι. Το νομοσχέδιο για να μπορούν να γίνουν το έκανε και το ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ενέργεια. Το χρηματιστήριο ενέργειας, με το οποίο η τιμή της κιλοβατώρας πήρε την ανιούσα το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Νερό. Επειδή το ΣτΕ απαγορευσε την ιδιωτικοποίηση του νερό ο πονηρός Τσιπρας το έβαλε στο ΤΑΙΠΕΔ, από το όποιο δεν μπορεί να βγει. Περιουσία Ελλήνων και ελληνικού κράτους. Δήμευση για 99 χρόνια για λογαριασμό των δανειστών. Και για την αξιοκρατία στην οποία αναφέρθηκε η κυρία να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του Τσίπρα πήρε θέση καθηγητική στο πανεπιστήμιο δυτικής Ελλάδος. Και για τους λαθροεποικους. Ο Τσιπρας υπέγραψε στο Μαρακές την συμφωνία ότι θα δεχθούμε στην Ελλάδα 38 εκατομμύρια.
    Ελπίζω να τα διαβάσει αυτά η κυρία και να ξανασκεφτεί την ψήφο της.

  11. Αντί να συκοφαντείτε τη ΝΙΚΗ, φροντίστε να δουλέψετε όλοι ώστε να μπουν στην επόμενη Βουλή όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα, για να περισώσουμε ότι είναι δυνατόν… Ο γυιός του Δράκουλα έρχεται σαν οδοστρωτήρας να κυβερνήσει και δεν έχει μείνει τίποτα για να τον σταματήσει.
    Προσωπική μου άποψη: πρέπει οπωσδήποτε να μπουν στην επόμενη Βουλή η ΝΙΚΗ και η Κωσταντοπούλου και εάν είναι δυνατόν ακόμη ένα πατριωτικό κόμμα. Να μειωθούν οι βουλευτές της ΝΔ σε 152-153. Αλλιώς ετοιμαστείτε να λουστείτε τον Μητσοτάκη για μια 8-ετία στην καλύτερη περίπτωση…

  12. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ; ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; ΕΓΩ OXI MONO H NIKH- ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑ 25. ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΣΤΑΤΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    1. Τραβα γαμησου ρε πανηλιθια . Εαν δεν εχεις καταλαβει ακομα τι σκατα ειναι αυτο το κομμα , παρε τον Σταυρο σου βαλτον στον κωλο σου κ κατσε κατω μαλακισμενη !!!! Εδω ολοι : ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ !!!! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ !!!!

      1. Αντε ρε φασίστα θα μας πεις και τι θα ψηφίσουμε…ότι γουστάρουμε θα ψηφίσουμε ρε…

      2. ξεφορτωσε λιγο μαγκια ρε χεστη. με αυτη τη νοοτροπια καθε μερα θα επρεπε να πλακωνωσουν στο δρομο με πασοκους νδλους και ζαιους αλλα επειδη εισαι κοτα βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω μεσα στην ανωνυμια του διαδικτυου. αλλα δε φταις εσυ αλλα οι συντονιστες που αφηνουν τετοια μηνυματα να περασουν

        1. Ελα ντε πολύ υβριστικο μήνυμα…και αλλου δυιλιζουν το κωνωπα

      3. Τι λες ρε παπάρα, που θα μας υποδείξεις τι θα ψηφίσουμε…Τα δικά σου αρχίδια να κόψεις, αν έχεις…Ψυχασθενές άτομο…

  13. Ειδες κυριε μπεχλη που τα προηγουμενα χρονια μαζι με το κ. χατζαρα μιλουσατε πολυ ασχημα και απαξιωτικα για τους εθνικιστες και τους ελεγες μπετοβλακες και καθαρματα ;! μονο 35 000 ψηφους πηρατε. δικο σας θεμα πως θα κανετε προεκλογικο αγωνα, δε μου πεφτει λογος. αλλα θα μπορουσε το κομμα σας να παει πολυ καλυτερα. καλη επιτυχια στην επομενη.

  14. Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ανήκει σε στοές και ούτε πρόκειται να συνεργαστεί με ΝΔ ή τα άλλα κόμματα που καταστρέψανε την Ελλάδα, ότι λέτε κ. Μπεχλή να το λέτε με αποδείξεις. Η ΝΙΚΗ είναι ένα δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα με αγάπη για την Ελλάδα και το Χριστό. Στέφανε εάν κάνεις αντικειμενική και σωστή δημοσιογραφία οφείλεις μετά τα ψέματα του Μπεχλή να καλέσεις στους Ραδιομακελάρηδες τον κ. Νατσιό να απαντήσει στις συκοφαντίες.

    1. Ρε αντε χεσου ηλιθια ……Κουκουτσι μυαλο δεν διαθετεις……

  15. Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω Κ21 όμως ήταν μεγάλη μλκία του χατζάρα που έβριζε χυδαία τον ηλία, έπρεπε ο μπέχλης να τον μαζέψει σε αυτό το πράγμα. Φοβάμαι επίσης ότι θα είναι πολιτική ταφόπλακα για τον λιάκο η γραμμή που έδωσε να ψηφισθεί ο ισλαμολοατκι τσύριζα. Για μένα επιβάλλεται αυτήν την στιγμή ο ηλίας και ο μπεχλης να συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο εαν είναι εφικτό και να συμφωνήσουν να κάνουν ένα κοινό ψηφοδέλτιο εν όψει της 25 ιουνίου με νέο όνομα (π.χ ΣΥΜΜΑΧΙΑ) χωρίς να χάσουν την πολιτική τους αυτοτέλεια οι ΕΛΛΗΝΕΣ και το Κ21. Θεωρώ ότι με αυτήν την τακτική θα ξεπερασθεί για τον λιάκο και ο σκόπελος των εγκάθετων του άγριου πάγου. Αυτή για μένα είναι και η τελευταία ελπίδα για τον γνήσιο πατριωτικό εθνικιστικό χώρο που δεν εκπροσωπείται από κανέναν λαθρολάγνο μπολσεβίκο υμνητή πηγαδων, από κανεναν καρατζαφερικό κομπογιαννίτη και από κανέναν μητσοτακικό χριστέμπορα.

    1. Ολόσωστος! Μόνο με γρήγορα αντανακλαστικά υπάρχει ελπίδα να πιάσουμε τα μουν@πανα στον ύπνο! Τακτική αιφνιδιασμού! Αφήστε τους εγωισμούς κ δράστες γρήγορα! Στέφανε οργάνωσε κ χωρίς πολλές φανφάρες. Α Ι Φ Ν Ι Δ Ι Α Σ Τ Ε τους, ο κόσμος υπάρχει!!!

  16. Ένας Μπεχλής είπε ότι η ΝΙΚΗ ανήκει στη ΣΤΟΑ… και σεις το δημοσιεύετε….

    1. Πες μας εσυ ρε μπαγλαμα που ξερεις καλλιτερα

    2. Γιατι ετσι ειναι βλακα. Που τα βρηκε ρε τα λεφτα ο δασκαλος???????

  17. Εύγε κύριε Μπέχλη για όσα ανέφερες,κυρίως ότι συντάσεσαι σε μία πατριωτική ομάδα ως απλώς στρατιώτης απέναντι στα σχέδια της Νέα Τάξης Πραγμάτων.Αυτό δείχνει και την αγάπη σου πρώτα για Ελλάδα και Χριστό και μετά για όλα τα άλλα!Συγχαρητήρια και στην εφημερίδα Μακελειό αλλά και στον Στέφανο Χίο που είχατε την ειλικρίνεια να διορθώσετε το χθεσινό εξώφυλλο της εφημερίδος και που καλέσατε τον κύριο Μπέχλη να μιλήσει!Μακάρι όλα να πάνε καλά!Αλλιώς μας βλέπω στα βουνά να γλυτώνουμε από αυτην την κόλαση που ζούμε και εμείς και τα παιδιά μας!Και το εννοώ!🙂

  18. Αν περιμένουμε τον κασιδιαρη να βγει από την φυλακή δεν θα έχει μείνει ούτε πατρίδα ούτε έθνος. Ειχε την ευκαιρια να ηγηθεί και την πεταξε. Όσες φορές πήγαμε να εξεγερθούμε συνέστησε ψυχραιμία και να κάτσουμε στα αυγά μας. Φουντούλης καπελονης κατσίφας έδωσαν την ζωή τους και εμείς ούτε κινηθήκαμε. Κρίμα Λιάκο. Μέσα μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    1. Μέσα μέχρι που να σβήσει ο ήλιος ioanni ?
      Για κάποιον που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο εις βάρος του για να είναι μέσα ?
      Ποια εξέγερση πιστέ επαναστάτη του καναπέου ?
      Γεμίσαμε τρολάκια της ΝουΔούλας.

      1. Όλοι τρολακια είναι για σένα ρε γιδι ;επειδή δεν έχεις επιχειρήματα;κ ζεις ανάμεσα μας τώρα εσύ;

  19. O Μπεχλης είναι άξιότιμος και εθνικόφρων και του αξίζει να μας αντιπροσωπεύσει στο Κοινοβούλιο

  20. Κίνημα 21 ήθελα να ψηφίσω εγώ και δεν υπήρxε ψηφοδέλτιο και τους είπα που είναι ρε το ψηφοδέλτιο και απάντησαν πως όλα τα πολιτικά κινήματα δεν στέλνουν παντού ψηφοδέλτια είναι δική τους επιλογή κτλ.Στο 2ο Δημοτικό Κοζάνης ως εκλογικό κέντρο.Και νευρίασα λέγοντας θα ψηφίσω αυτό που είδα στο διαδίκτυο για αντίδραση ώστε να δώσω ψήφο αλλού τις ΚΟΤΕΣ και δεν υπήρχε ούτε αυτό σε ψηφοδέλτιο και το έριξα οικολόγους.

    1. Ωραία ψήφισες. Βάλε και δες βίντεο “Κασιδιάρης ξεφτιλίζει ψευτο-οικολόγα…”, με την πρόεδρο των οικολόγων Κοντούλη

  21. Δεν είπε όλη την αλήθεια. Δεν είπε ότι ζήτησε συνεργασία με τη Νίκη κ τον κ. Νατσιο. Δεν είπε ότι δεν προχώρησε η συνεργασία αυτή γιατί απαίτησε να ονομαστεί Νίκη – κίνημα 21.
    Αν δε συμφωνούσε με τις θέσεις του κόμματος Νίκη γιατί ζήτησε συνεργασία κ κοινή κάθοδο στις εκλογές?….
    Έτσι εύκολα κατηγορεί, κοροϊδεύει κ συκοφαντεί κ τον Ηλία Κασιδιάρη, τον φυλακισμένο του Δομοκού.. Όλα προς άγραν ψήφων…
    Λυπάμαι πολύ…

    1. Αυτός κατέβαινε στους δρόμους κ παραιτήθηκε κ από τη δουλειά του για το εμβόλιο. Δεν ήθελε ν εμβόλιαζει φαντάρους κ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ πως αν ΕΝΑΣ, ΜΟΝΆΧΑ ΕΝΑΣ Β-ΟΛΕΥΤΗΣ παραιτούνταν μαζί με τον επιλαχοντα τιυ θα πήγαιναμε σε εκλογές με βάση το σύνταγμα. Που ήταν όλοι.. Ακόμα κ ο Ηλίας που σκούζει μέσα στα μνημόνια κ το μακεδονικό να παραιτηθούν? Έχει ξαναγίνει με τον τσοβολα που χάσε την έδρα το 1992 κ πήγαμε το 93 σε εκλογές. Μάθετε ν ψάχνετε καλά πριν μιλάτε. ΚΊΝΗΜΑ 21 ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ

      1. Τα έχεις μπλέξει για τα καλά! Λόγω Τσοβόλα έγιναν εκλογές το 92 μόνο στην περιοχή εκλογής του. Οι εθνικές το 93 έγιναν για άλλους λόγους. Ειδικά για την Χρυσή Αυγή και το Μακεδονικό, πολύ σωστά έκανε και δεν παραιτήθηκε, για δύο λόγους.
        Πρώτον: Το σύστημα απέδειξε ότι δεν σέβεται ούτε καν το σύνταγμα. Θα γελούσαν και θα συνέχιζαν χωρίς ΧΑ στη Βουλή. Που θα έβρισκε το δίκιο του ο Μιχαλολιάκος, στους διεφθαρμένους αρεοπαγίτες;
        Δεύτερον: Πίσω από κάθε εκλεγμένο βουλευτή υπήρχαν 5 έως 20 επιλαχόντες. Μετά από 3 χρόνια κάποιοι από αυτούς άλλαξαν κόμμα. Δεν υπήρχε περίπτωση να αρνούνταν το δωρεάν βουλευτιλίκι όλοι και παντού. Θα γίνονταν γελοιοποίηση του κόμματος. Ο Μιχαλολιάκος έκανε πολλά λάθη, αλλά αυτό δεν ήταν ένα από αυτά. Το κίνημα 21 απλά συκοφαντεί.

  22. Είδα ένα βίντεο πριν από τις εκλογές με Ζώης Μπέχλης Μίλησε άσχημα για τον Ηλία Κασιδιάρη και το κόμμα μου Εθνικό κόμμα Έλληνες δεν λειτουργεί έτσι ο πατριωτισμός μαζί.Εθνικό κόμμα Έλληνες είναι το μεγαλύτερο εθνικιστικό κόμμα με πάνω από 500.000 ψηφοφόρους και όλα τα άλλα μικρά κόμματα πρέπει να ενταχθούν σε αυτό το κόμμα αλλιώς δεν υπάρχει λύση.αλλά κάθε πατριωτικό κόμμα έχει 4.000 με 5.000 ψηφοφόρους και θέλουν να κυβερνήσουν μόνοι τους! δεν γίνεται έτσι.

  23. ένα ακόμη βαρίδι του πατριωτικού χώρου, βρίζει τους πάντες θ αλλάξει τη χώρα μόνος του ως άλλος ναπολέοντας..

  24. ΟΧΙ ΣΕ ΜΠΕΧΛΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΤΣΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΕΛΕΟΣ !! ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ & ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ

  25. Με της μαλακιες που λετε και κανετε φατε τωρα ΚΟΥΛΗ για αλλα 4 χρονια και ρουφα τ’αυγο σου.

  26. Νωρις τον θυμηθηκες Τωρα δεν εχει αξια που τον παρουσιαζεις αλλα…..

  27. Εγώ σε ψήφισα αλλά με αυτά που είπες για την νικη,δεν σε ψηφίζω ξανα, θα ψηφίσω νικη αυτή την φορά…

  28. Οι ψηφοφόροι του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ τον ψηφίσαμε και θα τον ξανά ψηφίσουμε.
    Η ΝΟΘΕΙΑ της S.L έκοψε τα ποσοστά του Κ21 και ενίσχυσε έντεχνα τη ΝΙΚΗ όπου τον επόμενο μήνα θα την βάλουν στη Βουλή.
    Διαβάστε και λίγο εσείς που μιλάτε για τη ΝΙΚΗ με καλά λόγια τις θέσεις της.
    Για να μην κλαίτε μετά.

    1. Τα διαβάσαμε Μπόμπο κ συμφωνούμε . Να σας πω ρε ελληναρες γιατί δεν πήρατε τα όπλα να σκοτώσετε τους λάθρο κ μαζί με αυτούς κ τους οικογενειάρχες αλλαδοπους νόμιμους μεταναστες. Οι θέσεις του είναι Χριστιανικές κ μέσα στο Πνεύμα του Ελληνισμού ορφανό του Ηλία που σας δουλεύει ψιλό γαζί για να βγει από την φυλακή κ την ψυχή του στο διάβολο θα πουλούσε ο προδότης που σας έστειλε να ψηφίσετε συριζα. Κ στο κάτω κάτω τι έχεις να χάσεις που δεν έχεις ήδη χάσει τόσα χρόνια με όλους τους άλλους;
      Τον μλκ τον Μπεχλη θα τον ψήφιζα κ γω ευτυχώς όμως φάνηκε τι ήταν με την λάσπη που έριξε στο ΝΙΚΗ.

      1. Μακεδόνισσα της ντροπής και της αρπαχτής κοινώς τρολ της ΝουΔούλας.
        Κανένας δεν θα σκοτώσει ΚΑΝΕΝΑΝ.
        ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ στους παράνομους μετανάστες και έλεγχος στους νόμιμους για παρατυπίες είναι οι θέσεις του Κασιδιάρη.
        Εσένα δουλεύει γαζί το σύστημα που νομίζεις ότι το ΝΙΚΗ είναι καθαρό κόμμα και όχι τεχνητό δημιούργημα της ΝουΔούλας.
        Ένα κόμμα που από το ΠΟΥΘΕΝΑ μπαίνει Βουλή, δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα έξοδα διαφημίσεων, δεν έχει γραφεία αλλά ατελείωτη στήριξη από τα διεφθαρμένα Μ.Μ.Ε.
        Ένα κόμμα που μιλάει για τον κίνδυνο του Πανσλαβισμού, είναι κατά των παλαιοημερολογιτών, υπέρ του Βαρθολομαίου της Ν.Τ.Π που φωτογραφίζεται με τον εκπρόσωπο της εκκλησίας του σατανά.
        Ένα κόμμα που δεν μιλάει ξεκάθαρα ΚΑΤΑ της υποχρεωτικότητας του “εμβολίου”.
        Δεν αναφέρει ΤΙΠΟΤΑ για τις σχέση της Ελλάδος με τη Ρωσσία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.
        Έναν πρόεδρο που σταυροκοπιέται κάθε τρεις και ολίγο σε πολιτική ομιλία του.
        Ένα κόμμα δημιούργημα της ΝουΔούλας το οποίο καπηλεύεται τη θρησκεία μας για να ψηφίσει αργότερα την Συνταγματική αναθεώρηση κατά της Ελλάδος που θα κάνει ο Μητσοτάκης.
        Κοίτα στο καθρέπτη να δεις τον μπομπομάστορα του κούλη.

        1. Ρε μπατριωτη του κώλου η Μακεδονία θα σε σώσει γι’αυτό βαλε τάπα στο βρωμοστομα σου. Ότι λες είναι αποκύημα της φαντασίας σου αλλά κ σε ότι φαντασιωνεσαι ρε νόθο έχουν δοθεί απαντήσεις απλά εσύ αμολας καλούμπα κ δεν ψάχνεις.
          Στους ορθοδόξους χριστιανούς οφείλεται την οποία ελευθερία είχατε μέχρι πριν λίγα χρόνια.
          Όσο για τους παλαιοημερολογίτες σε ποιους αναφέρεσαι γιατί είναι κ πολλές αδελφότητες καθ’ όσον εκεί που δεν υπάρχει Χάρη Κυρίου υπάρχει διάσπαση.
          Κ ναι ρε σπέρμα Βορβορου θα σταυροκοπιεται για να ενοχλεί κάτι αλιβανιστος σαν εσένα.
          Για τον “πατριώτη ” φυλακισμένο που σας έστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ κ αν θυμάσαι έκανε τον φίλο στον γιο του Μπαλτακου για να τον παγιδέψει έχεις να πεις κάτι;
          Άστο παλουκαρι κ ο Ιούδας εθνικιστής ήταν δεν σου τα είπανε;

  29. Ο Ζώης ο Μπέχλης ξεχωρίζει για τον πατριωτισμό του, την ακεραιότητα και την ευθύτητα της προσωπικότητάς του, την ευφράδεια λόγου που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά του ακροατή!
    Γιατρέ, ευχόμαστε ολόψυχα όλοι όσοι υποφέρουμε εδώ και πολλά χρόνια από τη σαπίλα, την αδικία, τα σκάνδαλα, τον ανθελληνισμό, τους δωσίλογους Εφιάλτες, τους Μασόνους που εκπροσωπούν το οικονομικό καρτέλ και στοχεύουν στη σταδιακή και ΟΡΙΣΤΙΚΗ καταστροφή της πατρίδας μας, να δώσεις πνοή ζωής (όπως το λέει και το όνομά σου) στη χώρα μας που ψυχορραγεί! Ο Θεός και όλοι εμείς ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

  30. ασε ρε μπεχλη. βριζεις ολο τον κοσμο και θες και συνεργασιες. αυταρχικος εισαι και αντιδημοκρατης. οταν αποκαλουσες και εσυ και ο αλλος ο καρατζαφερικος τον ηλια με το υβριστικο “κατσαριδιαρη” και τους οπαδους του με το υποτιμιτικο “κασιδιαραιοι” ηταν καλα; μαθε να φερεσαι πρωτα

  31. O Μπεχλης είναι ένα δεκανίκι του καθεστώτος που κατηγορεί το κόμμα Νίκη.

    1. To NIKH είναι ό,τι πιο βρωμερό δεκανίκι πέρασε ποτέ στην ιστορία της δημοκρατίας της Ελλάδος.

      Όλοι το λένε όχι μόνο ο Μπέχλης.

      1. Ε άμα το λένε οι όλοι είναι δυνατόν να μην συμφωνήσουμε ;όλοι είναι αυτοί αλίμονο.

  32. Εγώ τον ψήφισα και θα τον ξαναψηφίσω. Κάνετε έναν κόπο και μπείτε στην σελίδα του κόμματος και διαβάστε το βιογραφικό του, και το πρόγραμμά του. Πατριωτικές θέσεις και εφαρμόσιμες ιδέες.

  33. Ντροπή σας συκοφαντες ούτε τη ψήφο σας να μη βρείτε. Με τόση συκοφαντικά η ΝΊΚΗ σίγουρα θα μπει στη Βουλή.

  34. Καπετάνιε κόψε την πλάκα γιατί η πρωταπριλιά πέρασε… Και άσε τον ραγιά στην ησυχία του καλά περνάει με τα επιδόματα..

  35. Αληθινός πατριώτης με ευθύ λόγο και άποψη. Αυτούς τους πολιτικούς θέλουμε οι σκεπτόμενοι Ελληνες και όχι τους κλέφτες που ξεπουλάνε τη χώρα και δεν τολμούν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό γιατί κατάντησαν γιουσουφάκια του Ερντογάν και των Αλβανών

Comments are closed.