ΤΡΟΜΟΣ! Στο Νοσοκομείο 12χρονος στο Ηράκλειο που δέχτηκε σφαιρίδιο από αεροβόλο

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Άσχημη κατάληξη είχε για ένα 12χρονο αγόρι στο Ηράκλειο, η ποδηλατάδα που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής, παρέα με έναν φίλο και συνομήλικό του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive.gr, το παιδί δέχτηκε από το… πουθενά ένα σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου, το οποίο “καρφώθηκε” στο μπράτσο του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 5.30, στην περιοχή της Φιλοθέης!

Τα δύο αγόρια έκαναν την βόλτα τους, όταν ξαφνικά δέχτηκε το αδέσποτο σφαιρίδιο στο χέρι! Στο σημείο επικράτησε, όπως είναι φυσικό, αναστάτωση και άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι γιατροί που κλήθηκαν να εξετάσουν το τραύμα του 12χρονου, ανέφεραν ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί το σφαιρίδιο, από το σημείο στο οποίο έχει “καρφωθεί”.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό της… προέλευσης του πυροβολισμού, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: