ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”! Λουκέτο λόγω μέτρων «κατά κορωνοϊού» σε πέντε φούρνους «Βενέτη» – Δεκάδες άνεργοι

Κοινοποίηση:
showthumb.aspx

H εταιρία «Φούρνοι Βενέτη», έχει πληγεί βαρύτατα από τους περιορισμούς της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό και βάζει «λουκέτο» σε 5 καταστήματα μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Ως αποτέλεσμα δεκάδες εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς δουλειά ενώ με την ίδια μοίρα απειλούνται και εκατοντάδες άλλοι που δουλεύουν σε καταστήματα της εταιρίας, καθώς μπορεί να ακολουθήσουν άλλοι 5 φούρνοι στο τέλος του έτους.

Πρόκειται για καταστήματα που διαχειρίζεται η ίδια η εταιρεία, αλλά και καταστήματα που ανήκουν σε franchisees. Μεταξύ των καταστημάτων που θα κλείσουν είναι εκείνα σε Άλιμο, Περιστέρι και Πλάκα.

Η διοίκηση της Βενέτης αναμένεται να κατεβάσει ρολά σε άλλα πέντε καταστήματα μέχρι τέλος του έτους ενώ εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση δεν αποκλείεται να τερματίσει τη λειτουργία άλλων 20 σημείων μέσα στο 2021.

«Τα καταστήματα που κλείνουν δεν μπορούν να σηκώσουν το υψηλό λειτουργικό κόστος», υπογραμμίζουν κύκλοι της Βενέτης και επαναλαμβάνουν την ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση στην υποχρεωτική μείωση των ενοικίων για όλη την αγορά. Αυτή τη στιγμή, επισημαίνουν η κατανάλωση υποχωρεί έως και 50% σε κάποιες περιοχές ενώ τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται αναμένεται να πλήξουν περαιτέρω τη ζήτηση.

Το πρόβλημα όπως λένε, είναι τεράστιο και θα διογκωθεί περαιτέρω εάν δεν ληφθούν μέτρα στήριξης, σημειώνοντας πως υπάρχουν πολλές αλυσίδες γρήγορου φαγητού που έχουν προχωρήσει «σιωπηρά» στο κλείσιμο πολλών σημείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Επικοινωνιακο τρικ της εταιρείας για να πάρει κάνενα δανειακι χωρίς τόκους. Πριν ένα μήνα άνοιξε καταστήματαρα στην Νέα Ιωνία. Μια χαρά πανε οι φούρνοι και τα μάρκετ μέσα στην πανδημία. Ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο κύριοι.

 2. ελα ο μπενεθ ξερει τι ερχεται εκ των προτερων και την κανει σιγα σιγα με ελαφρα πηδηματακια

 3. Τι έγινε ?
  Ακρίβυναν τα κατεψυγμένα ψωμιά ή οι ξένοι δεν κάνουν πιά πίστωση ?
  Όσο για την υποχρεωτική μείωση ενοικίων που ζητάτε επειδή βουλιάζετε, θέλετε να πάρετε στον λαιμό σας και τους νοικοκύρηδες που έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να φτιάξουν ένα χιλιοπληρωμένο ακίνητο περιμένοντας να ζήσουν από αυτό?
  Ρε ουστ.
  Ψήστε πρώτα κανένα ψωμί όπως παλιά, με αγνά και παραδοσιακά συστατικά και μετά μιλήστε. Που από φουρνάρηδες την είδατε βιομήχανοι και γεμίσατε κάθε γειτονιά και φούρνο, σκοτώνοντας τους απλούς φουρναραίους. Μεγαλώσατε υπερβολικά τον όγκο σας, δεν κρατήσατε την παραμικρή πισινή για δύσκολες ώρες και τώρα που ήρθε το αναμενόμενο, βάλατε πλερέζες και μου κλαίτε.
  Αλοίμονο στους εργαζομένους σας, που σας πίστεψαν και σας στηρίζουν ακόμα και τώρα.

Leave a Response