ΤΡΑΓΙΚΟ! Πήρε “φακελάκι” για μια… ένεση! Και μετά συνελήφθη

Κοινοποίηση:
giatros_eurokinissi_25

Γιατρός σε ΙΚΑ της δυτικής Θεσσαλονίκης συνελήφθη με την κατηγορία ότι εισέπραξε «φακελάκι» για να κάνει ένεση σε ασθενή, παρότι ήταν συμβεβλημένος. Συνελήφθη το προηγούμενο 24ωρο από αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων που δέχθηκαν καταγγελία και στην κατοχή του βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης κατηγορούμενος για δωροληψία. Από τις Αρχές ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις ασθενών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άντε! Γιατρός και φακελάκι ποτέ! Πότε είπαμε είναι το χειροκρότημα για τους ήρωες τού φακέλου?
    Απόλυση άνευ αποδοχών θα έπρεπε, αλλά στο δημόσιο τώρα … μάλλον διευθυντή τον βλέπω. Μετά από αυτό αισθάνομαι ότι μπήκαμε στην κανονικότητα. Δεν πιστεύω να ζητούσε λίγα και χάλασε την πιάτσα?

  2. Αλλο συμβεβλημενος,αλλο γιατρος του ΙΚΑ.Ο συμβεβλημενος ειναι ο ιδιωτης γιατρος που εξεταζει στο ιατρειο του με τα 200 ραντεβου του ΕΟΠΥΥ και εχει το δικαιωμα να ζητησει επιπλεον χρηματα για ιατρικες πραξεις στο ιατρειο,οπως η ενεση.Ο γιατρος στα (τεως) ΙΚΑ ειναι εργαζομενος εκει,μισθοδοτουμενος απο εκει,οπως ο γιατρος που εργαζεται στο νοσοκομειο,και δεν εχει το δικαιωμα να ζητησει ουτε 1 λεπτο του ευρω για οτιδηποτε.

Comments are closed.