ΤΟ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΓΙΑ ΝΕΑ “ΤΕΜΠΗ” ΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ! Απροστάτευτη η Θεσσαλία: Τα αναχώματα που κατέρρευσαν στον «Daniel» δεν ξαναφτιάχτηκαν

Κοινοποίηση:
375200310_289932923777999_4287321033405691652_n

Σε απελπισία βρίσκονται οι κάτοικοι της Θεσσαλίας καθώς η νέα κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή ήταν αρκετή για να προκαλέσει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και να καταδείξει για ακόμα μία φορά την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να τα προλάβει και να αντιμετωπίσει.

Λίγους μόνο μήνες μετά την βιβλική καταστροφή που έζησαν με την κακοκαιρία Daniel, οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τόνους νερό καθώς τα αναχώματα που κατέρρευσαν δεν φτιάχτηκαν με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ξανά. Είναι χαρακτηριστικό πως στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, που επλήγη σφοδρά από την κακοκαιρία Daniel πλημμύρισαν ξανά 20.000 στρέμματα γης.

Ζουν με την αγωνία οι κάτοικοι

 

Το νερό που έπεσε τις τελευταίες μέρες ήταν αρκετό για να φουσκώσει ο Πηνειός και να διοχετεύσει το νερό σε μια έκταση που μέχρι χθες ήταν στεγνή και να πλημμυρίσει με 4 μέτρα νερό.

Οι κάτοικοι παρακολουθούν με αγωνία τα πλημμυρικά φαινόμενα και την πορεία του νερού. Καταγγέλλουν παράλληλα πως δεν έχουν παρθεί οριστικές λύσεις προκειμένου να κλείσουν τα αναχώματα που έσπασαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να ζήσουν ξανά στιγμές Daniel την ώρα που ακόμα δεν έχουν ορθοποδήσει και περιμένουν τις αποζημιώσεις που δεν έχουν καταβληθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γράψτε στ’ αρχίδια σας το μπουρδέλο της μασονίας και πάρτε την τύχη σας στα χέρια σας.
    Φτιάξτε αγροτικές κοινότητες και φτιάξτε μόνοι σας τα ανσχώματα.
    Μην περιμένετε βοήθεια από πουθενά, ειδικά από τους κλέφτες.

Comments are closed.