ΤΟ ΠΑΝΕ “ΚΑΡΦΙ” ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ! Έρχεται τσουνάμι απολύσεων λόγω άρνησης εμβολιασμού [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

Κοινοποίηση:
katastimata-ermou-koronoios

Υπάλληλοι γηροκομείου της Ι. Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως πιέστηκαν να κάνουν το εμβόλιο με την απειλή ότι εάν δεν το κάνουν, θα υπάρξουν συνέπειες.

Ο γνωστός νομικός από την Αλεξανδρούπολη, Ηλίας Ηλιακόπουλος, ζήτησε να δοθούν εγγράφως σε πελάτισσά του οι λόγοι για τους οποίους πρέπει η ίδια να εμβολιαστεί. Όπως δήλωσε στον Focus FM, μετά από την εν λόγω εξέλιξη, υπήρξε σιωπή αλλά τώρα το θέμα φαίνεται να «ανοίγει» εκ νέου.

Ο κ. Ηλιακόπουλος τόνισε ότι υπάρχει το νομικό έρεισμα ώστε κανείς να μη μπορεί να μας υποχρεώσει σε εμβολιασμό. Σημείωσε ότι οποιαδήποτε απόλυση γίνει για τον συγκεκριμένο λόγο είναι «σαφώς άκυρη». Ανέφερε δε, ότι ενόψει της αγωγής, η οποία θα γίνει για να αναγνωριστεί η ακυρότητα της απόλυσης, ο εργαζόμενος μπορεί με ασφαλιστικά μέτρα να παραμείνει στη θέση του.

Ακούστε όσα είπε εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ποιος θα πηγαινε τον ανθρωπο του σε γηροκομειο με μη εμβολιασμενους υπαλληλους?

  2. Ξυπνήστε ψεκασμενοαψέκαστα βόδια!!! Ξυπνήστε και κάντε όλοι το εμβόλιο, να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία. Αϊντεεεε… Βουρ!!!

  3. Λυπάμαι παπάρια μου, όμως δεν σας ενημέρωσαν μάλλον ότι οι απολύσεις έρχονται κ έχουν έρθει ήδη … από τη φτωχοποιηση και ΑΝΕΡΓΙΑ

  4. θα πέσει πολυ ξύλο θα καούν μαγαζιά και αλλα πολλα αν τολμησουν να επιβαλουν το εμβόλιο ΦΟΛΑ

  5. Τους κανουμε μια σταση πληρομων για κανα μηνα και ερχονται στα ισια τους……….

    1. Ακριβώς. Απλά και ωραία. Εχουμε στα χέρια μας το απόλυτο όπλο

      1. Ποιο είναι το απόλυτο όπλο ρε;Η στάση πληρωμών; γιασου δημοκράτη μου που σε κόβω ικανο να μαρκαρεις ακόμη και τον εργαζόμενο που θα έχει την ατυχία να σε έχει εργοδοτη

  6. μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας .η μετάφραση του φυλλαδίου της εταιρείας του πειραματικού σκευάσματος αρκεί: δεν επηρεάζει την εξάπλωση της νόσου ,η ανοσία δεν ξέρουμε πόσο διαρκεί,δεν έχουν γίνει τοξικολογικές,επιγενετικές μελέτες…δεν έχει δοθεί άδεια από ΕΟΦ ενώ η ΕΜΑ εξετάζει την διάθεση του astrazeneca λόγω πολλών θανάτων κι ακύρωση εμβολιασμών σε αρκετά ευρωπαικά κράτη.

  7. EΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ & ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝΕ !!!

    1. ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ
      ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ…..

Comments are closed.