ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ; ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!

Κοινοποίηση:
Ukraine's Military Intelligence chief Kyrylo Budanov and his wife Marianna attend a memorial ceremony for Ukrainian interior minister, his deputy and officials who died in helicopter crash near Ukrainian capital, amid Russia's attack on Ukraine, in Kyiv, Ukraine January 21, 2023. REUTERS/Viacheslav Ratynskyi

Πηγές των ουκρανικών υπηρεσιών πληροφοριών επιβεβαίωσαν ότι η σύζυγος του επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Ουκρανίας, Κιρίλο Μπουντάνοφ, έχει δηλητηριαστεί.

Όταν ρωτήθηκε από την ουκρανική ιστοσελίδα Kyiv Post να επιβεβαιώσει τις αναφορές ότι η Μαριάννα Μπουντάνοβα έχει αρρωστήσει, πηγή της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών της Ουκρανίας ( HUR ) είπε: «Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια».

«Πήγε στον γιατρό εγκαίρως, αν είχε πάει μια εβδομάδα αργότερα, οι συνέπειες θα ήταν πιο σοβαρές», είπε η ίδια  πηγή.

Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με τον ερευνητικό ιστότοπο Babel , η 30χρονη Μπουντάνοβα, νοσηλεύεται επί του παρόντος στο νοσοκομείο για δηλητηρίαση με βαρέα μέταλλα.

  • Διεξάγεται έρευνα για την φερόμενη απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του Αρχηγού των Υπηρεσιών Άμυνας ( HUR ).

Η Ρωσία έχει κατηγορηθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι διέπραξε δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας με δηλητήρια που περιλαμβάνουν βαρέα μέταλλα – τα οποία συνήθως δεν υπάρχουν σε θανατηφόρες ποσότητες στην καθημερινή ζωή.

Ο Μπουντάνοφ, πρώην κομάντο, που έχει εκτελέσει πολλές τολμηρές αποστολές κατά των ρωσικών δυνάμεων, εκτοξεύτηκε στις τάξεις της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας φτάνοντας  να γίνει στρατηγός στην ηλικία των 35 ετών.

Σε συνέντευξή του στο Radio Svoboda, ο Μπουντάνοφ είπε ότι η Μαριάννα ζει μαζί του στο γραφείο του στο Κίεβο

Ο ίδιος έχει γίνει στόχος τουλάχιστον σε 10  απόπειρες δολοφονίας Ρώσων , μία από τις οποίες, μια έκρηξη αυτοκινήτου, τον τραυμάτισε σοβαρά.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ενισχύουν διαρκώς στην διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία τις ψευδείς αναφορές για τον θάνατο του Μπουντάνοφ, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι ο «αρχικατάσκοπος» σκοτώθηκε σε επίθεση με πυραύλους νωρίτερα αυτό το έτος.

Ο Μπουντάνοφ έχει κατ’ επανάληψη περιγελάσει τα δημοσιεύματα αυτά,  λέγοντας στην Kyiv Post ότι «οι Ρώσοι και οι προπαγανδιστές τους θα έχουν ακόμα πολλή δουλειά να κάνουν σε ένα νευρικό, υστερικό περιβάλλον».

«Είναι σαν κομπλιμέντο για μένα», είπε ο Μπουντάνοφ στους Times του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2023 σχετικά με τις επανειλημμένες αναφερόμενες απόπειρες της Μόσχας να τον δολοφονήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πηγαινε πρωτα να μαθεις ορθογραφια και ασε τα σχολια καραγκιοζη.

  2. Καλε μου Βλαδιμηρε γιατι τοσο δηλητηριο? Για να τα… ξεχασει ολα? Με τον Ζελε εισαι και δεν σου τοχα!

  3. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!!!! ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ!!!!!
    ΕΣΦΑΞΕΣ 400 000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΡΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ!!!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!!

    1. Δεν διαβασες την ειδηση: η Ρωσια λεει δηλητηριασε κλπ κλπ. Δεν δηλητηριασε η ουκρανια ρωσο, καταλαβες;
      Οχι επειδη εισαι πορωμενος υπερ της ρωσιας να γραφεις οτι θες εδω.

      1. ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΔΟΥΛΑ;

    2. Κι εσύ και η φίλη σου η ρώσοι θα μας κλάσετέ τα αρχίδια ψυχάκια..

  4. Προβοκατσια γοβατη βρωμαει εδω περα! Και δεν πλενει και τα ποδια του ο γιαλαντζι Ναζι!

Comments are closed.