ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ “ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ”: ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΚΤΕΪΛ!

Κοινοποίηση:
τραμπ

Έλληνας ομογενής είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Makeleio.gr, ο ιδρυτής της φαρμακευτικής εταιρείας που παρασκεύασε και χορηγεί στον Ντόναλντ Τραμπ ένα μυστικό κοκτέιλ φαρμάκων στη μάχη του κατά του κορωνοϊού.

Ένα κοκτέιλ ξεκάθαρα πειραματικό που, μετά από απαίτηση του ίδιου του πλανητάρχη, τόλμησαν να δοκιμάσουν στον οργανισμό του χωρίς καν να είναι εγκεκριμένο αφού η FDA, η ιδιαίτερα αυστηρή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, δεν έχει εγκρίνει ακόμη τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

Υπ’ αυτή την έννοια, ο Ντόναλντ Τραμπ λειτουργεί σαν πειραματόζωο για τη δοκιμή στην πράξη των «κοκτέιλ» αντι-Covid φαρμάκων.

Η μικροβιολόγος Δρ. Ζαν Μαράτσο, διευθύντρια του τμήματος μελέτης λοιμωδών νοσημάτων στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, επιβεβαίωσε με δηλώσεις της ότι «στον Πρόεδρο χορηγείται ένα πολλά υποσχόμενο πειραματικό φάρμακο. Αλλά που, μέχρι στιγμής, δεν έχει λάβει ούτε καν την κατεπείγουσα έγκριση της FDA, κάτι το οποίο γίνεται ενίοτε προκειμένου να δοθεί σε ασθενή. Κανονικά, ο μόνος τρόπος για να λάβει το κοινό το συγκεκριμένο φάρμακο, είναι με τη συμμετοχή στις κλινικές δοκιμές».

Ακμαίο το ηθικό του πλανητάρχη

Εν τω μεταξύ, πυρετό και σημάδια έντονης κόπωσης εμφανίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο γιατρός του, Σον Κόνλεϊ.

Παρόλ’ αυτά, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, προληπτικά, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αλλά και να διασφαλιστεί ο απόλυτος έλεγχος των εξερχομένων πληροφοριών.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τεθεί υπό μια πειραματική θεραπεία με πολυκλωνικά αντισώματα, βιταμίνες και συμπληρώματα ιχνοστοιχείων», ανακοίνωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: