ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ! Στην Ολλανδία για να πας τουαλέτα χρειάζεσαι… πιστοποιητικό!

Κοινοποίηση:
ολλανδια

Αν και οι πελάτες στα ολλανδικά καφέ κι εστιατόρια δεν θα απαιτείται να παρουσιάζουν ένα υγειονομικό πάσο όταν πίνουν ένα ποτό ή δειπνούν στους εξωτερικούς χώρους, δεν θα συμβαίνει το ίδιο όταν θέλουν να πάνε στην… τουαλέτα των καταστημάτων αυτών, όπως έγινε σήμερα Τρίτη γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας!

Την περασμένη εβδομάδα, οι ολλανδικές αρχές χαλάρωσαν τους περιορισμούς που συνδέονται με την Covid-19, αίροντας μεταξύ άλλων το μέτρο της τήρησης των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης, όμως ανακοίνωσαν την εφαρμογή ενός υγειονομικού πάσου για τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα φεστιβάλ.

Αν και το πάσο δεν θα είναι αναγκαίο για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν ένα γεύμα ή ένα ποτό στους εξωτερικούς χώρους, σε μια εξαίρεση που ψήφισε το κοινοβούλιο, θα πρέπει εντούτοις να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό για να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες του καταστήματος.

«Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις τουαλέτες, θα πρέπει να επιδεικνύετε τον κωδικό σας QR», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ούγκο ντε Γιoνγκ, στο ραδιοφωνικό δίκτυο NOS.

Στην Ολλανδία, ο κώδικας QR, που αποδεικνύει πως το άτομο είναι εμβολιασμένο, είναι υποχρεωτικός από την ηλικία των 13 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κανένα πρόβλημα. Να κατουράνε στην είσοδο του μαγαζιού….Από την έξω μεριά όμως για να μην υπάρχει πρόβλημα. Για “χοντρό” έξω από το Υπουργείο Υγείας του τετραπέρατου Υπουργού.

  2. ο πλανητης των ψυχασθενων με θυματα τους υγιεις σκεπτομενους μας εξουσιαζουν ψυχακηδες

Leave a Response