ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ – ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΑ- ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ” ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ;

Κοινοποίηση:
KASSELAKIS-37

Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν λίγο διάστημα δειπνούσε σε εστιατόριο με την παρέα του, όταν μπήκε στο μαγαζί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους σωματοφύλακές του και τους “φίλους” του, μεταξύ των οποίων ο γνωστός Τάσος Μπούρας. Μετά από παρέλευση λίγων λεπτών αντί να χαιρετήσει ο εφοπλιστής τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε ο Κασσελάκης και κάθισε δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνοντας ποιος είναι ο ισχυρός στο πολιτικό γίγνεσθαι. Ως εδώ, όλα καλά. Τα ωραία ήρθαν αργότερα…

Κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα του κ. Μαρινάκη λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα σου είναι μια «κινούμενη άμμος» εννοώντας προφανώς ότι δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και ο κ. Κασσελάκης χωρίς χρονοτριβή του απαντάει επί λέξει: «Δε με απασχολεί εάν με διώξουν παίρνω το καπέλο μου και επιστρέφω στις επιχειρήσεις μου».

Δίπλα τους κάθεται ένα ζευγάρι το οποίο από την δική μας οπτική γωνία δεν φαινόταν να έχει πολυκαταλάβει την παρουσία τους. Παρ΄ όλα αυτά πετάγεται ένας σωματοφύλακας του Μαρινάκη αρπάζει το τηλέφωνο της κυρίας που μένει άναυδη και αρχίζει να το ψάχνει λέγοντάς της να σβήσει επί τόπου ότι είχε καταγράψει! Εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει όταν μπαίνουν στην μέση πελάτες από άλλο τραπέζι λέγοντας στον σωματοφύλακα ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και παραβιάζει προσωπικά δεδομένα. Η απάντηση που παίρνουν είναι αποστομωτική «δεν γνωρίζετε καλά τους νόμους»!

Τότε οι θαμώνες ζητάνε το τηλέφωνο του Μαρινάκη για να δουν κι εκείνοι εάν τους έγραψε μέσα στα πλαίσια της ισχύουσας νομιμότητας για να ακολουθήσει αμηχανία και να λήξει το επεισόδιο εκεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response