ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΤΡΕΝΟ!!! Σπάνιο υλικό από καταδίωξη: Δείτε πως γίνονται οι καταδιώξεις τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
f

Το Rafnar του λιμενικού Σώματος ξεκινά την καταδίωξη με σκοπό απομακρύνει το βαρύ και όπως θα δείτε, δυσκίνητο τουρκικό σκάφος.

Στις καθημερινές επιχειρήσεις που διεξάγονται και όπως άλλωστε φαίνεται και από το συγκεκριμένο video, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν σκάφη που δεν φημίζονται για την ευελιξία τους. Εκεί είναι που φαίνεται και η διαφορά, συγκριτικά με τα ταχύπλοα της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Για να καταλάβουμε τι διαφορά μιλώντας στην «αυτοκινητιστική γλώσσα», είναι σα να θέλουμε να πάμε για οδήγηση στο βουνό με ένα καθημερινό όχημα πόλης (βλέπε τουρκικό σκάφος) αντί με ένα 4×4 (ελληνικό σκάφος).

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video και θα καταλάβετε…

Πηγή: directus.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το γεγονός ότι έχει πλημμυρίσει η χώρα από πιθήκια δείχνει άλλα πράγματα και στον πλέον καλόπιστο παρατη ρητή. Η πόλις εάλω. Τώρα οι βλαχομαγκιές στα κανάλια είναι για τους σανογκουρμεδιάρηδες.

  2. Ας εμβολίσουν 3-4 αλλιώς κονόμα δηληστήριο…
    Να φανταστώ ότι τα ΑΚ είναι απο ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!!

  3. Οι βρωμοτουρκοι όταν μπήκαν στα ύδατα τους, τράβηξαν όπλο, εμείς στα δικά μας γιατί δεν τους βυθίζουνε!!!!!!!!!!!! ΟΥΚ………Τούρκος καλός, μόνο νεκρός!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.