ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡ.ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤ.ΧΙΟ – ΕΝΤΡΟΜΟ ΤΟ ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ – “ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
im_papas_makeleio

Πρώτο θέμα σήμερα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά και στα social media (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι γράφουν σήμερα οι χρήστες του twitter), η συνέντευξη του εξαφανισμένου για τις αρχές και καταδικασμένου Χρήστου Παππά στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και στον δημοσιογράφο  Στέφανο Χίο.

Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Παππάς, φέρεται να μιλά στον Στ. Χίο από το κρησφύγετό του και αναφέρει: «Είστε αίμα κ’ θάνατος. Δεν παραδίνομαι».

exofillo28-5

Έντρομο το υπ. Δημοσίας Τάξεως: “ΘΑ τον συλλάβουμε”!

Παρακολουθήστε στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του APLHA με τον Αντώνη Σρόιτερ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Μιχαλάκης ο κεφαλοκυνηγος!!! Ούτε για φύλακας σε νεκροταφείο ρεεεεεε δεν έκανες. Όχι για υπουργός που σε διορισανε τα μασονακια.

  2. Γεια σου Στέφανε και άκου το καλά!Το σύστημα ξεφτίλισες για άλλη μια φορά!

  3. Καλά έκανε και την έκανε,έτσι κι αλλιώς μετά από όλα όσα τους εσουραν (σωστά η μη δεν εξετάζω),πολιτικό μέλλον μάλλον από ανύπαρκτο έως πενιχρό…..

  4. Τετρακυμία και βάλε ναι. …Κουλαμάρα όχι. Η ζωή θέλει και τρέλα και όχι κάτι σαν και σένα, κούνια μπέλα- κούνια μπέλα. Εμβόλιο έκανες;;; Ή όχι; ;;;

  5. Τα μπουρδελοκαναλα δεν αναφέρεται το όνομα του κ Χίου ούτε της εφημερίδας

  6. κρυβεται σα τη κοτα, χαχαχαχαχ

      1. μα ολοι οι ναζι ετσι ειστε, κοτες. Πιο κατω κι απ τους κουκουεδες

  7. Τι μας θύμησες τώρα ρε φιλάρα και νά’σαι καλά. Φίλιππος Συρίγος τελικός 87,
    όχι τρίποντο, όχι τρίποντο, μα ο ψυχρός εκτελεστής Παππάς, τους τό’σκασε το τρίποντο κι έφυγε για τα ψηλά βουνά, κάπου πιο πέρα μακριά, από τ’αποδυτήρια…..
    Ωχ,ωχ,ωχ,…….γιατί τώρα εμένα μου φαίνεται ότι κάποιος χ, θα πάρει πάλι την ομάδα του, ,,,,κλαίγοντας. ….και θα φύγει………

    1. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)

  8. Με ότι συμβαίνει στον Πλανήτη με εκατέρωθεν στρατούς, ένθεν και ένθεν, είναι δυνατόν η Iντερπόλ, να ασχολείται αποκλειστικά με τον Παπά;;; Βρε χεσμένο τον έχουν και καλώς κάνουν! Αλλά να δώσει τόσες απανωτές σερί συνεντεύξεις;;;; Μμμμμ. …κάτι άλλο παίζει….. Στέφανε…..δεν πιστεύω…….;;;;;;;; Υπομονή λοιπόν κι όποιος γουστάρει ,τότε Μοναστηράκι, φρεντοκαπουτσινάκι και στην πρώτη καβάτζα να παίξουμε και τον παπά λιγάκι…..

  9. …..φαινεται οτι ο λεγομενος καταζητουμενος και ο πατερας του ατοφιοι μογγολοι…..ακομη επι τουρκοκρατιας βρισκομαστε….

  10. Aπλα τους ξεφτίλισες κι άλλη μια φορα . Μια η ξεφτίλα απο τον Παππα εκατο απο εσένα …λογικό , πονάει όπως και να το κανεις …Μιχαλάκη είσαι μονο για ντεκαπάζ . Εκεί σε παραδέχομαι .

  11. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ: Γερμανοτραφής με τα Ναζιστικοχρήματα του πατέρα του, Όθωνα….. Έτσι για να δούμε ποιοι γερμανόδουλοι κυβερνούν το Ελλαδιστάν…..

  12. Έλεος η υπηρέτες της Μερκελ κάνουν τους πατριώτες ελληνες ναζί

  13. Καμία δικτατορία δεν κρατάει για πάντα.
    Σύντομα που θα αποκατασταθεί το πολίτευμα θα τα πούμε από την καλή με όλους αυτούς τους δοσιλογους.

  14. Θα πιάσεις τα παπαρια του Παππα ρε Μιχαλάκης,τα σώματα ασφαλείας είναι τίγκα στην διαφθορά τα έχετε γεμίσει με νταβατζήδες και ναρκεμπορους ,με αυτούς θα τον πιάσεις ρε καημενε;

  15. Άντε ρε ΤΟΜΑΡΙ σροιντερ,ανθέλληνα χλαπατσα,καθίκια,Ο που να νε θα σημάνουν οι καμπάνες,τομάρια

  16. Χρυσοχοιδη ούτε βαλσαμωμένο πουλί δεν μπορείτε να πιάσετε. Σηκωθειτε και φύγετε και τραβάτε στα χωριά σας. Για εκεί είστε όλοι σας.

  17. Ρε Χρυσοχοειδη αντε να πιασης κανένα δολοφόνο αλήθεια τι έγινε με τους φονιάδες της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά; Για να μη θυμηθούμε τον φονιά των παιδιών της ΜΑΡΦΙΝ, που κάνει φανερά & διαδηλώσεις, για τους φονιάδες δημοσιογράφων, όπως Καραιβαζ, Χίου, Γκιολβα και τόσους άλλους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας & άσε τους εθνικιστες πατριώτες ήσυχους. Σαν τον διάβολο τους φοβάστε προδότες.

  18. Δεν αναφερουν το ονομα οντως,αλλα στην εικονα γραφει πηγη Μακελειο,με μικρα φυσικα γραμματα,εστω και ετσι η πηγη αναγραφεται.

  19. Έρχεται το τέλος της μεταπολίτευσης. Το ψευτορωμέϊκο θα καταρρεύσει συντομότατα. Αλλά αυτή την φορά δεν θα υπάρξουν ούτε ελικόπτερα ούτε αεροπλάνα……………………

  20. Αν και μη χρυσαυγιτης, ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Παππά που ξεφτίλισε το ανθελληνικό βρωμοσυστημα των Μητσοτακαιων και λοιπών σκουπιδιών του Ελλαδιστάν!

    ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

  21. Ποιος άνθρωπος που ζει στο εξωτερικό δεν νοσταλγει την ΠΑΤΡΙΔΑ του. Όταν ο άνθρωπος συναντήσει δυσκολίες πάντα κοιτάει στον ουρανό και ζητάει βοήθεια, κάποιον να σταθεί στο πλάι του, αυτό είναι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Ποιος άνθρωπος δεν αγαπάει και δεν δίνει την ίδια του την ζωή για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Άρα γιατί οι ποιο ιερές έννοιες που υπάρχουν στην γη έχουν απαξιωθει και όχι μόνο. Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. Υγ. Στέφανε μέχρι και ο γραφικός Μπογιοπουλος ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία σαφέστατα κατ εντολήν του αφεντικού του Χατζηνικολαου και σου επιτέθηκε. Για να δει ο κόσμος πως όλοι είναι ίδιοι και έχουν ως σκοπό την διαίρεση και την διάσπαση του λαού για να μην υπάρχει οργανωμένη πάλη και αντίσταση.

  22. Δε λένε ούτε το όνομα της εφημερίδας.
    Άμα ήταν καμιά κωλοφυλαδα του Μαρινάκη θα την έβγαζαν και με εικόνα.

  23. Είναι για γέλια δεν λένε καν που έδωσε την συνέντευξή !!!

  24. Στέφανε τους παίζεις μόνος σου τους μασαμπουκωμένους με εκατομμύρια
    απο τον δημόσιο κορβανά δημοσιοκάφρους
    και τους έχεις ξεκωλιάσει
    στα τρίποντα.
    Τρίποντο κ φάουλ ,τρίποντο κ φάουλ στις συκιές της κρατικοδίαιτης “δημοσιογραφίας”,
    φούτσ@ πάλι ωε ωε φούτσ@ πάλι ωε ωέ.
    Γειά σου Στέφανε διακορευτή του σάπιου συστήματος.

Comments are closed.