ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ “ΚΟΥΛΑ” ο Έλληνας ΣΤΑΛΙΝ. Οι μπολσεβίκοι κατέλυσαν κ’ γελοιοποίησαν το φαύλο κράτος των Μητσοτάκηδων. Ταραχές και αίμα στο ψεύτικο πολυτεχνείο. 71 χρόνια μετά τον νικηφόρο συμμοριτοπόλεμο οι σλαϋοκομμουνιστές σήκωσαν πάλι κεφάλι

Κοινοποίηση:
exofillo18-11

teaser18-11

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 10 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo18-11


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Υπάρχει κάποιος γιατρός με αρχιδια να γράψει κάτι;Δεν έχω δει ούτε έναν ούτε μία. Η όλοι εμείς είμαστε συνομοσιλόγοι η όλοι αυτοί που ονομάζονται γιατροί, ψυχοπαθείς μπινέδες, νομίζω;

  2. Μιας και βγήκε η Χρυσή Αυγή εκτός βουλής, οι κατσαρίδες δρουν ανενόχλητες

  3. Eίναι ικανοί να τον ξαναβγάλουν πάλι, έχω καταλάβει πόσο μαλάκες είναι.

  4. Αν ήταν όπως το εννοείς επαναστάτες θα έκαναν τα ίδια και στης 25 Μαρτίου και 28 Οκτωβρίου. Είναι τραμπουκοι ψευδομαγκες και τα κάνουν όλα αυτά επειδή ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους κάνει κανείς τίποτα. Όλο το κατεστημένου είναι μαζί τους

  5. Σκεφτείτε το τεκνό να έβγαινε μια μέρα στο ΑΡΤ και να έλεγε ότι η Γη είναι κούφια κι ελέγχεται από δεκατέσσερις εξωγήινες φυλές που πολεμάνε μεταξύ τους για τον έλεγχο και τις πληροφορίες του ανθρώπινου DNA??

  6. Μετά τα χθεσινά ξεφτιλίκια το κατουρημένο παρεάκι του μιζοκούλη έπρεπε να παραιτηθεί σύσσωμο.
    Στη συνείδηση του Ελληνικού λαού είναι κ επικίνδυνοι κ ανίκανοι κ μειοδότες.

    1. “”Στη συνείδηση του Ελληνικού λαού είναι κ επικίνδυνοι κ ανίκανοι κ μειοδότες.”” και ποιον ενδιαφερει η συνειδηση του ελληνικου “σοφου” λαου?????? εδω και 40+ χρονια δεν ενδιαφεροντε οι πολιτικοι για τον λαο…… τωρα θα ενδιαφερθουν????/

      1. ενδιαφέρεται όμως ο λαός και συνεχίζει να τους ψηφίζει

        1. Ελα μου ντε……και γιατι ο ενδιαφερομενος λαος δεν αλλαζει την ΑΠΟΧΗ του????

  7. Αν ήταν να διαλέξω μεταξύ σοσιαλισμού και καπιταλισμού διαλέγω καπιταλισμό!!
    Μεταξύ κομμουνισμού και ναζισμού διαλέγω ναζισμό
    Μεταξύ ύλης και πνεύματος διαλέγω ΘΕΣΟΦΙΑ(με την κυριολεκτική έννοια και όχι ακριβώς με την έννοια που την προσέγγισαν οι θεοσοφιστες τύπου Μπλαβάτσκυ και Αλίκη Μπεϊλη)

    1. …πιες ένα Μπέϊλις καλύτερα κι ασε τις συγκρίσεις γιατί όλοι γελάνε εδώ μέσα με αυτά που γράφεις

  8. Έπρεπε να τον βγάζατε με κόκκινο στρινκακι και κόκκινες γόβες.

  9. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ-ΤΩΝ HOTSPOT ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ΓΓ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ ΚΟΙΝΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΥΠΙΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!
    KΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!

    1. Αρλουμπες!! Όλα ήταν γνωστά και στημένα!!
      Ίσως ο Μιχάλης είχε κλείσει θέση στο Τουρκοκαναλο απ’ τη προηγούμενη!!
      Υ.Γ. Άντε ν αλλάξουμε θέμα!!Από αύριο.
      Ο Πρωτογενής μας τομέας σε λίγο θα στηρίζεται αποκλειστικά στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ίσως οι πίπες διδάσκονται μέσω τηλεκπαίδευσης.Ας επικεντρωθούμε εκεί!!
      Κι ας αφήσουμε τους θεατράνθρωπος να παίζουν μόνοι τους στη ⛺!!
      Οι αριστεροί κι οι δεξιοί ανήκουν σε άλλες εποχές!! Και οι δύο ανήκουν στις εκδόσεις (ΚΚΕ) ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ!!
      Όλα για να χτυπήσετε τον Κούλη!!
      Οκ.. τον ξέρουμε!!

  10. Οι ΚΚΕδες αν και απόγονοι σλάβων, αλβανών, βλαχορουμάνων, ρωσο-“ποντίων”, αράβων νησιών-Κρήτης, φραγκογερμανών και άλλων τέτοιων εισβολέων, έχουν την παντοτινή ασυλία από την εποχή που ο τουρκαλβανός Qaramanli από το τουρκοχώρι “Πρώτη Σερρών” (αλήθεια, ποιο ήταν το προηγούμενο – τουρκαλβανικό – όνομα;;; ) έβαλε την υπογραφή του για νομιμοποίηση του, όταν όλες οι άλλες χώρες έβγαζαν τα δικά τους ΚΚ (αποτελούμενα κι αυτά πολλές φορές από μειονοτικούς στις αντίστοιχες χώρες) στην παρανομία. Τώρα βλέπουμε τον βλαχορουμάνο Κουτσούμπα να κάνει ό,τι γουστάρει…

    1. Σιγά μεγάλε οι γνήσιοι Έλληνες ποιοι είναι; Πάντως δεν σε κόβω για Έλληνα. Τους Εβραίους λησμόνησες, που ίδρυσαν το προδοτικό ΚΚΕ.
      Καραμανλί ονομάζεταν οι τουρκόφωνοι κατά το πλείστον Έλληνες των περιοχών Λυκαονίας με πρωτεύουσα το Ικόνιο και Καππαδοκία με πρωτεύασα την Καισάρεια. Προέρχεται απ΄τον Καραμάν μπέη, σελτσούκο που ίδρυσε ένα κράτος με έξοδο στην Α.Μεσόγειο. Η άρχουσα τάξη των σελτσούκων τούρκων είχε ως πρώτη γλώσσα την περσική λόγω τις επί αιώνες ενδιαιτήση τους στην Περσία. Καραμάν(ης-ος)λοιπόν σημαίνει ατρόμητος, πρόβαλε και τα επίσης περσικά μπαξεβαν-ος, Πεχλιβάν=παλαιστής,Λαφαζαν=φλύαρος, Σισμαν=παχύς.

      1. Συγνώμη, πού τα ξέρετε όλα αυτά εσείς? Μ εντυπωσιάζετε….

  11. Πωλούν τους καθυστερημένους λογαριαμούς της ΔΕΗ κοψοχρονιάς σε διεθνείς τοκογλύφους, που διακινούν βρώμικο χρήμα αγνώστου προελεύσεως. Για το ακριβές όχι τόσο άγνωστα, προέρχονται από ναρκεμπόρους, σωματεμπόρους, μεγαλοφυγάδες επιχειρηματίες και φυσικά από μίζες πολιτικών.
    Ο Χατζηδάκης είναι το μακρύ χέρι των Μητσοτάκηδων.Εκποιούν σιγά σιγά την ΔΕΗ, όπως τον ΟΤΕ στους Γερμανούς. Την έχουν τεμαχίσει στα τρία ΑΔΜΗΕ , μεταφορά από τις μονάδες παραγωγής, ΔΕΔΔΗΕ διανομή στους καταλωτές. Από την ΑΔΜΗΕ
    ήδη έχει πωληθεί το 25% στην Κίνα. Ο Κούλης κλείνει τα εργοστάσια λιγνήτη, που είναι βασικός εθνικός πόρος για να παράγουν οι διπλεκόμενοι νταβατζήδες ηλεκτρική ενέργεια από εισαγώμενο φυσικό αέριο και ΑΠΕ.

  12. Τα εμβόλια γενετικού υλικού (DNA και RNA) για τον COVID-19 σηματοδοτούν το πέρασμα από τον εφιάλτη των γενετικά μεταλλαγμένων τροφίμων στην κόλαση των
    ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!
    Η ναζιστική «Επιχείρηση Aktion T-4» που είχε ως στόχο την «κάθαρση και της βελτίωση της Άριας φυλής», μέσω της εξόντωσης των «ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΞΙΕΣ ΝΑ ΒΙΩΘΟΥΝ» και συντελέσθηκε από τον ΑδόλφοΧίτλερ και την
    «αυλή των τεράτων του» ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ με την «Επιχείρηση COVID-19», μια εκστρατεία στρατιωτικού τύπου, με στόχο τη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου είδους, την επιβολή μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ και τη μείωση του πληθυσμού της γης, υπό την αιγίδα του Bill Gates και των «τερατόμορφων αυλικών του»!!
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΟΗΕ,ΠΟΥ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Διεθνής Οργανισμός Εμπορίου) ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ COVID-19 αποφάσισαν την κατάλυση όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών, με τη συνεργασία της ηγεσίας της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ και μιας στρατιάς δουλόφρονων ΔΗΘΕΝ «επιστημόνων» που ασχολούνται με το τρομοκρατικό «σπορ» της ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη της «ΦΑΡΜΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» της παγκόσμιας ιατρικής, επιστημονικής και επιχειρηματικής “ΑΛΗΤ”!!!!!

  13. Ναι είναι αλήθεια ότι ο Έλληνας Στάλιν έκανε τον χουντικό Κούλη Κούλα και μάλιστα σουρωτήρι Κούλα!!!!

  14. δεν ειμαι κνιτης φασίστας του λενιν αλλά η αλήθεια παντα να λέγεται !

    κράχτε ολοι σεις μάγκες ελληναρες μου τους αριστερούς ελεύθερα απο την επανάσταση του πληκρολογιου σας και μετά στείλτε sms να πατε για γάλα ! αυτοί πάντως γραψανε απαγορεύσεις, νεους νόμους, SMS, Κουλη χρυσό και χρυσοχοιδη στα π@π@ρια τους

Comments are closed.