ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠ’ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ – Απύθμενο θράσος για τον μπεκρή Τριανταφυλλόπουλο που τον “έριξαν” στη μοιρασιά

Κοινοποίηση:
triantafilopoulos

Τελικά τα φράγκα όσα κι αν είναι, ποτέ δεν είναι αρκετά για τους φραγκάτους διαπλεκόμενους.

Με έκπληξη διαβάζουμε τα τελευταία λεπτά, κείμενο κατευθυνόμενο από τον Τριανταφυλλόπουλο που “αποκαλύπτει” τα… σκοτεινά σημεία της διαδρομής των χρημάτων για τις καμπάνιες του κράτους για τον κορονοϊό.

Για το κομμάτι της πιθανούς κακοδιαχείρισης, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουμε γράψει πολλάκις τόσο στην εφημερίδα όσο και στην ιστοσελίδα. Και πιστέψτε μας, πολύ σύντομα θα υπάρξει συνέχεια.

Είναι όμως πραγματικά αστείο να βλέπεις έναν τελειωμένο δημοσιογράφο που τσέπωσε τα μισά και όχι… ολόκληρα τα χρήματα των διαφημιστικών καμπανιών να διαμαρτύρεται γιατί τον απέκλεισαν από το τσιμπούσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έλα ντε και μου φαινόταν περίεργο πως ο μέγας πολέμιος του Μητσοτακέικου Τριανταφυλλόπουλος που έκανε ευχέλαια για τον γκαντέμη έγινε τώρα και αυτός κότα.

  2. τελειωμενος αποτυχημενος ηττημενος ανυποληπτος μπολσεβικος πλουτοκρατης
    εχει κανει οργια…
    εχει ομως και τα βιντεο με τον γαβριηλ σακελαριδη και τα καροτα του…αξιζουν χρυσαφι
    στεφανε παρτου τα και βγαλτα στη φορα!!!!

  3. Βοήθεια χριστιανοί, έρανο για τον Μάκη των Ρομπέν των φτωχών. Πεινάει το παιδί, δεν έχει χλώριο να ρίξει στην πισίνα του, ευτυχώς φθήνηνε η μπετζίνα για την Πόρσε του.

Comments are closed.