“ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ” Η ΜΕΝΕΓΩ: Άσχημες οι συνθήκες πριν γνωρίσει τον Ματέο Παντζόπουλο!

Κοινοποίηση:
menegaki_prwin_sxeseis

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε πριν από αρκετό καιρό, μια μέρα στην εκπομπή της στον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη σε μια σχέση που είχε πριν τον Ματέο Παντζόπουλο και λίγοι γνώριζαν! Για πρώτη φορά η τότε παρουσιάστρια εξέφρασε το ότι βρέθηκε τρελά ερωτευμένη και… εξαπατήθηκε!

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην εφηβική της ζωή, τότε που ήταν ξέγνοιαστη και όχι τόσο μπλεγμένη με τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον άντρα πριν τον Παντζόπουλο που την πρόδωσε

«Εμένα μου είχε συμβεί, όταν ήμουν μικρό κορίτσι, 20 χρονών… Σε σπίτι φίλου μου είχα πάει. Χτύπησε η πόρτα, άνοιξα και ήταν ένας με μια ανθοδέσμη και λέω “για μένα θα είναι”. Αλλά δεν είχα τη γιορτή μου. Και μου λένε “δεν είναι για εσάς. Είναι για το τάδε όνομα” που ήταν άντρας. Καταλαβαίνετε; Δε χρειάστηκε ούτε κάρτα να ανοίξω. Μετά από 10 χρόνια έμαθα ότι το είχε κάνει ο ίδιος στον εαυτό του, για να με κάνει να ζηλέψω. Μη νομίζετε πως και οι άντρες δεν είναι παμπόνηροι. Έφυγα από τη σχέση και 10 χρόνια έλεγα “τον έτσι τον αλλιώς”. Εκτός ότι πληγώθηκα πάρα πολύ», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η Οι μουσλο-σατανιστές θα μας ξανακλείσουν την Ανάσταση και θα μας ανοίξουν το ραμαζάνι λέει:

    Τότε τα πράγματα ήταν όμορφα, αγνά κι ατόφια. Τώρα είναι πειραγμένα και οικονομικά ελεγχόμενα.

Comments are closed.