ΤΙ ΧΑΪΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; «Πρέπει να φύγω» – Η απότομη αποχώρηση του Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου για τον ίδιο

Κοινοποίηση:
ΞΗΦΚΗΞ

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην παρουσίαση βιβλίου που πήρε τον τίτλο του από… τον ίδιο (Το «Φαινόμενο Κασσελάκη») και ξαφνικά σηκώθηκε από την καρέκλα του ενώ μιλούσε και… έφυγε.

«Πρέπει να φύγω» είπε κοφτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που μιλούσε ο ίδιος στο μικρόφωνο, σηκώθηκε, χαιρέτησε και… έφυγε. Κι όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο έκανε μέσα σε λίγη ώρα, το γύρο των social media!

«Το βιβλίο γράφτηκε γρήγορα. Ούτε δύο μήνες δεν είμαι στο τιμόνι του κόμματος… Άρα νομίζω θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο…» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε:

«Εμείς, αυτό που αρχίσαμε πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Στεγανοποιημένο έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί. Πρέπει να φύγω! Ευχαριστώ πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Του ήρθε ακράτεια λόγω της ανοιχτής “πίσω πόρτας”..!!! Εεεεεεεεε ρε μεγάλε αυτά συμβαίνουν όταν την χρησιμοποιείς πολύ καιρό τώρα ..!!!Βρε ουσττττττττττττ ..!!

Leave a Response